PARTYINFO

 

AQUAPHONIC 2008

Datum konání:
27.12.2008 - sobota
Místo konání:
Liberec - Tipsport Arena
DJs:
Ben Long, Angelo Mike, LadyJane, Chris Sadler, Bela EN, Trancegate

2nd stage - TeeBee, Pixie, Mc Jabob, Katcha, IM Cyber, Tactical
Info:
http://www.aquaphonic.cz
Popis:
start 20:00, vstup 250/299 czk
Line-up:
Rave.cz Main Hall:

20:00 Honza Mayer
21:30 Chris Sadler
23:00 Laydee Jane
00:30 Trancegate
01:00 Angelo Mike
02:30 Ben Long
04:00 Bela En
06:00 End

Poslouchej.net Drum and Bass Hall:

20:00 Tactical
22:00 Im Cyber
00:00 Teebee
02:00 Pixie & Mc Jacob
04:00 Katcha & Mc Jacob
06:00 End
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Vánoce a Aquaphonic 2008 přicházejí!
Tipsport arena Liberec - unikátní moderní prostor pro taneční akci
Letošní ročník tradiční povánoční party Aquaphonic 2008 Kamikaze Celebration se poprvé ve své historii odehraje ve velmi exklusivních prostorách liberecké Tipsport areny. Prostory to jsou o to zajímavější, že jde o druhou nejmodernější multifunkční stavbu podobného typu v ČR. Hlavní scéna, věnovaná pravidelným rytmům, bude přímo nad ledovou plochou. Druhá stage bude ve znamení drum and bass a najdete ji v běžně nepřístupném prostoru pod tribunami.
 
Aquaphonic 2008 bude vůbec první taneční akcí, která v Tipsport areně proběhne. Druhá nejmodernější hala v ČR nabídne návštěvníkům příjemné moderní prostředí a současně komfortní zázemí, kterým tento multifunkční prostor disponuje.



Liberecká Tipsport arena je v provozu již třetím rokem, a za tu dobu se zde odehrála celá řada sportovních i kulturních akcí. Chceme naše prostory prezentovat jako multifunkční, a proto jsme podpořili záměr pořadatelů hudební akce Aquaphonic, uspořádat letošní ročník právě zde,“ vysvětluje ředitel Tipsport areny Liberec Lukáš Přinda.

Přezdívka „druhá Sazka“ je v případě liberecké Tipsport areny na místě. V posledních letech byly v ČR postaveny pouze dvě nové supermoderní haly – pražská O2 arena a liberecká Tipsport arena (v ostatních případech šlo pouze o rekonstrukce či přestavby starých budov). Liberecká arena dokáže při sportovních utkáních pojmout přes 7000 diváků, variabilita prostoru umožňuje pořádání kongresů, koncertů a dalších společenských akcí s jedinečnou atmosférou.



Na hraní v liberecké Tipsport areně se opravdu těším. Je to prostor srovnatelný s podobnými budovami v zahraničí, kde jsem mohla vystupovat na tanečních megaakcích, jako například Tdk Time warp, Sonic, World of life, Starz, Scream a další. Věřím, že letošní Aquaphonic nabídne podobnou atmosféru a zázemí pro Djs i návštěvníky akce,“ říká jedna z předních českých Djek LayDee Jane

Video LayDee Jane na festivalu Mácháč 2008



Prostory areny budou v den konání Aquaphonicu upraveny tak, aby zajistily halovou atmosféru megaakcí (Rave.cz Main Hall) i klubové prostředí (Poslouchej.net Drum and Bass Hall). Akce nabídne více než 50 m barů s rychlou, příjemnou obsluhou a dostatek místa k sezení. Na ploše bude striktně zakázáno kouření. Pro kuřáky však budou vyhrazena místa mimo hlavní stage a celé prostory druhé stage.

Tip pro návštěvníky Aquaphonicu – užijte si akci a ubytujte se v hotelu Arena. V areálu Tipsport areny najdete také hotel Arena, kde si můžete za rozumné ceny zarezervovat ubytování v bezprostřední blízkosti party. V areálu areny se nachází i příležitosti ke sportovnímu vyžití, jako je bowling, richocet či tenis a restaurace.

www.tipsportarena.cz
www.hotelarena.cz

Nechcete stát ve frontě na vstupenku? Zakupte si ji do 23. 12. v předprodeji. Aquaphonic letos nově nabízí možnost zakoupení vstupenky v předprodeji. Vstupenku za 275 Kč vč. všech poplatků si můžete zakoupit v síti Ticketpro až do 23. 12.
 
Angelo Mike: "Polsko se hlásí" Aquaphonic 2008 - Kamikaze Celebration TeeBee headlinerem dnb scény Aquaphonic 2008 Aquaphonic proběhne v liberecké Tipsport Areně

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Aquaphonicu od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016