PARTYINFO

 

AQUAPHONIC 2008

Datum konání:
27.12.2008 - sobota
Místo konání:
Liberec - Tipsport Arena
DJs:
Ben Long, Angelo Mike, LadyJane, Chris Sadler, Bela EN, Trancegate

2nd stage - TeeBee, Pixie, Mc Jabob, Katcha, IM Cyber, Tactical
Info:
http://www.aquaphonic.cz
Popis:
start 20:00, vstup 250/299 czk
Line-up:
Rave.cz Main Hall:

20:00 Honza Mayer
21:30 Chris Sadler
23:00 Laydee Jane
00:30 Trancegate
01:00 Angelo Mike
02:30 Ben Long
04:00 Bela En
06:00 End

Poslouchej.net Drum and Bass Hall:

20:00 Tactical
22:00 Im Cyber
00:00 Teebee
02:00 Pixie & Mc Jacob
04:00 Katcha & Mc Jacob
06:00 End
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Vánoce a Aquaphonic 2008 přicházejí!
Do vypuknutí letošního, již 8. ročníku akce Aquaphonic 2008 Kamikaze Celebration odtikávají poslední dny a hodiny. Pro nedočkavé návštěvníky tohoto tradičního povánočního mejdanu přinášíme praktické informace. Hlavní hvězdy vystoupí na obou scénách mezi půlnocí a 4. hodinou.
 
Vstupenky a vstup na akci

Vstup na akci a pokladna se otevřou 27. prosince ve 20:00 hodin, konec akce bude v 6 hodin ráno druhý den. Pro majitele vstupenek zakoupených v předprodeji a hosty budou ke vstupu určeny zvláštní koridory s rychlejším odbavením. Využijte tedy poslední možnosti zakoupit si lístky v předstihu v předprodeji a místo stání ve frontě u pokladny si budete moci užívat party. Pokud se rozhodnete zakoupit vstupenku na místě, pak doporučujeme přijít již ve 20:00, vyhnete se tak špičce a zbytečnému čekání ve frontě.



V předprodeji v síti Ticketpro si můžete vstupenku zakoupit do 23.12. za 275 Kč vč. všech poplatků. Vstupné na místě bude 299 Kč. Po opuštění areálu pozbývá vstupenka platnosti, při opakovaném vstupu bude požadováno zaplacení vstupného znovu. Dovolujeme si návštěvníky Aquaphonicu upozornit na přísný zákaz vnášení zbraní, drog a vlastních nápojů. Z důvodu bezpečnosti bude při vstupu provedena osobní kontrola.

Prosíme dodržujte zákaz kouření v prostorách hlavní stage, na označených místech bude kouření povoleno. Z důvodu požárních a bezpečnostním opatření, které je nutné v prostorách Tipsport areny dodržovat, bude přísně zakázáno kouření v prostorách celé hlavní stage (nad ledovou plochou i v hledišti). Dodržování tohoto zákazu bude striktně vyžadováno bezpečnostní agenturou, dodržujte proto prosím tento pokyn. Kouření je povoleno v prostorách vstupu, šatny a celé druhé scény. Prosíme návštěvníky, aby tato pravidla dodržovali a ušetřili nám i sobě zbytečné nepříjemnosti.

Navigace, parking, šatna...

Pro odložení bund nebo batohů bude sloužit šatna s dostatečnou kapacitou i rychlým personálem. Parkování bude možné zdarma na parkovišti Tipsport areny, zde je připraveno přes 800 parkovacích míst. Pro snadnou orientaci ve městě slouží navigační systém Tipsport areny. V případě MHD se na místo dostanete tramvají č. 2 a 3, zastávka Staré Pekárny nebo autobusovou linkou č. 36, zastávka Zimní stadion. Aktuální jízdní řád MHD Liberec najdete zde.

Videopozvánka

Videopozvánku na akci a rozhovor s jedním z pořadatelů Aquaphonicu jste mohli před týdnem vidět na TV Óčko v pořadu Frisbee, záznam můžete shlédnout zde.

Afterparty: ...když se vám ještě nebude chtít spát?

Pokud vám nebude stačit povánoční hudební nadílka Aquaphonicu, můžete od 05:00 hodin ráno pokračovat na oficiální afterparty. Akce proběhne v libereckém klubu Faux Pas. O pořádný nášup ve stylu house a progressive se postarají Dj Marty K!, Pety, Skifler + Aquaphonic quest Dj. Vstup: 50,- Kč.

www.aquaphonic.cz

 
Tipsport arena Liberec - unikátní moderní prostor pro taneční akci Angelo Mike: "Polsko se hlásí" Aquaphonic 2008 - Kamikaze Celebration TeeBee headlinerem dnb scény Aquaphonic 2008 Aquaphonic proběhne v liberecké Tipsport Areně

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Aquaphonicu od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016