PARTYINFO

 

ACAPULCO 60 - STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
06.12.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lucca & Michal Pavlíček, Smokin` Jo (uk), Tommy Rogers, Enrico, Louis Elio

2nd stage - Yan Dark, Faith, Marshall
Popis:
start 22:00
Line-up:
21:00 Elio
23:30 Lucca + Michal Pavlíček (live guitar)
00:30 taneční vystoupení skupiny IF
02:00 Smokin Jo
03:30 Tommy Rogers
04:30 Enrico
06:00 end
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Smokin Jo: "Hraji teď především z CD" Studio 54 Night - Acapulco 60 Lucca na obálce časopisu Raveline
Acapulco 60 - Premiéra rezidentní noci DJky Luccy v pražské Mecce
Nejpopulárnější česká djka - DJ Lucca (DJ roku dle ankety Dance Awards 2003, 2006, 2007) vystoupí v klubu Mecca v rámci své rezidentní noci s názvem Acapulco 60. Na premiéru této noci, která bude zároveň křtem nového alba Reformation, si Lucca pozvala hned několik vzácných hostů. Luccu doprovodí jeden z nejuznávanějších českých kytaristů, zakládající člen Pražského Výběru Michal Pavlíček, který s Luccou spolupracuje již dva roky. Lucca a Michal Pavlíček spolu vystupují příležitostně na nejvýznamnějších festivalech, loni nadchli publikum na Mácháči, letos se skvěle uvedli na festivalu E Lake v Lucembursku.
 
V průběhu večera Lucca připravila překvapení i pro módy chtivé návštěvníky. Spolu se značkou PUMA®, jejíž oblečení nosí již několik let, a taneční skupinou iF pod taktovkou sestry Qaši, jedné z nejuznávanějších českých tanečnic a choreografek, ve speciálním setu představí ojedinělou taneční přehlídku v barvách PUMA. Na mole budete moci spatřit nejnovější módní „vychytávky“, doplněné kousky z limitované výroční kolekce 60th Anniversary Collection, obsahující některé z nejslavnějších a nejznámějších výrobků z minulosti, ovšem ve zcela reformním pojetí. Sobotní noc bude totiž kromě zrození alba Reformation patřit také oslavám 60. výročí značky PUMA od založení. Nejen hudební „labužníci“ se tak mají na co těšit, na své si přijdou i všichni hledači nových trendů a vyznavači sportlifestylové módy.

Dalším z hostů noci Acapulco 60 bude anglická minimal houseová princezna Smokin Jo, u nás známá například z vystoupení v Radosti FX, v Roxy a na festivalu Creamfields Central Europe. Smokin Jo vyhrála anketu prestižního britského magazínu DJ v kategorii DJ roku a bezesporu patří k nejtalentovanějším DJkám a producentkám ostrovní i světové taneční scény. Smokin Jo vystupuje pravidelně například na noci nazvané Trade v londýnském klubu Turnmills dále v klubech Cream, Pushca, Ministry of Sound, Renaissance, Progress, Sign of the Times, Miss Moneypennies, Pacha Ibiza, Space Ibiza a v mnoha dalších. Hlavní hvězdy party Acapulco doplní talentovaný DJ Elio a nad ránem Tommy Rogers a Enrico - djs z populárního pražského Studia 54.

Součástí akce bude kadeřnická show pod vedením nejlepších hair stylistů Toni & Guy.

Více informací:
www.lucca.cz
www.soundofacapulco.com
www.puma.com
www.smokinjo.com
www.michalpavlicek.cz
www.myspace.com/elio

ACAPULCO 60, 6. prosince 2008, klub Mecca

Produkty z aktuálních kolekcí PUMA, které budou kromě kousků z výroční kolekce 60th Anniversary Collection také součástí přehlídky, lze pro účely fotografování módní stránek zapůjčit v PUMA showroomu v sídle PUMA Czech Republic na adrese BB Centrum – budova BETA, Vyskočilova 4b, 140 00 Praha 4 (spojení metro C, zástávka Budějovická, dále bus do stanice Brumlovka). Kontakt Jana Rumlová, +420 775 556 508.

PUMA® je globální sportovní značka, která úspěšně slučuje vlivy z oblasti sportu, životního stylu a módy. Jedinečná perspektiva společnosti PUMA®, spolu s využitím technických inovací a revolučního designu, vede k nečekaným výsledkům v oblasti stylové sportovní obuvi, oděvů a doplňků. Společnost PUMA® byla založena v roce 1948 v německém Herzogenaurachu a dodává své výrobky do více než 80 zemí světa.

Další informace najdete na www.puma.com.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016