PARTYINFO

 

FORUM SNOWBOARDS PARTY

Datum konání:
05.11.2008 - středa
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Skunkboy (uk), Robot, Akvamen
Popis:
start 20:00, vstup 99 czk
 
 
Forum Snowboards Party @ Radost FX
Jsou party a jsou party. Jelikož jsme zkušení jezdci a už nějakou dobu, v tom snowboardingu a mejdanech umíme chodit, v našem případě by se spíše hodilo říct tančit a jezdit, dovolili jsem si pro vás po roce zase připravit jednu party!!!
 
Kdo že tu party připravuje? Jeden z nejstarších obchodů s board věcma v Praze vůbec a to stará dobrá N1!!! Vždycky tak trochu jiný obchod, který se stěhuje z Benediktské ulice, kousek za roh do Revoluční a bude zde pro Vás otvírat zbrusu nový shop, hlavně s věcma od značky FOX. Nevíme už coby a kde tam jsou ty doby, kdy stačilo nám pustit nějaké SNB video a pěkně do rána si povídat a sbližovat se s okolím. To nás samozřejmě baví i teď, ale ještě se k tomu snažíme už pár let přidat i pár třešinek na dortu. Letos tou třešinkou bude kromě programu spojení bílých sportů a vzdání holdu legendě jiného bílého sportu než snowboardingu. Rozhodli jsme se vzdát hold tenistovi BJORNu BORGovi. Bjorn je ve svém zralém věku vášnivým snowboardistou a vypadá to, že by se mohl objevit v nejbližší době i v nějakém snb videu. Byl osloven jednou z největších boardových firem a není to prý nereálné. Takže se nebojme a všichni se na jeho počest oblékněme pěkně old skoolově do nějakých těch tenisových hadříků a pojďme na mejdan do klubu Radost FX a staňme se jeho hrdiny ať se o nás ještě za pár dní mluví v dobrém jako o Bjornovi do dnes …

A co že nás čeká? Výchovné vystoupení kytarové party WIFE BEATERS o tom jak doma zacházet s přítelkyní či manželkou, mixy jako v podání DJ SKUNKBOY až z dalekých UK ostrovů, a poprvé ve vesmíru vystoupení Dje ROBOTA spolu AKVAMEN. Don´t miss baby o) „Special guest“ profi jezdec ze stáje FORUM, přítomen nového exkluzivního videa FORUM OR AGAINST´EM. Pro odvážná děvčátka bude v APPLE CONTESTU během večera jedinečná možnost odnést si domu novou desku FORUM. Pro odvážné chlapce, již tradiční lištička od Fox s ochranou, a pro každého hazard až do rána. A pro každého kdo přijde, čeká u dveří Jägermeister welcome drink na rozehřátí té správné nálady! Večírek uvádí velevážený donjuán Juan.

TRAILER FORUM OR AGAINST´EM můžete skouknout zde.


VIVA LA PARTY !!! VIVA LA N1 !!! VIVA LA FORUM !!! RESPECT BJORN !!!
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016