PARTYINFO

 

VLNY

Datum konání:
07.11.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Bo.dan (solstice/vodkaredbull/roxy), Roman Rai (solstice/minimax/roxy), Braun (Nightphunk)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Legendární Vlny tento pátek na Bukanýru
První pátek v měsíci je opět zde a jak je již zvykem, Legendární Vlny se Vám postarají o nezapomenutelný páteční večer, který bude probíhat až do ranních sobotních hodin (nejspíše dopoledních a pro ty z Vás, kteří si říkáte frajeři a frajerky jistě až do večerních). Kdo by chodil na U2 3D koncert do Imaxu, když Legendární Vlny jsou o několik Vln dál a garantují nevšední zážitek 7D?! Co Vás tedy přesně čeká? 
 


Zaútočíme na Vaše šesté smysly všemi nesmysly s jasným a přesným cílem: „Roztáhnout Vám pusu od ucha k uchu.“ A až se budete usmívat, pustíme na vás mašinku, která vám tváře rozhodně nepořeže, od známé to firmy Braun. Samozřejmě se můžete těšit i na rezidenty Romana Raie & Bo.dana, kteří Vás měsíc co měsíc provází pátečním večerem, který bude probíhat až do ranních sobotních hodin (nejspíše dopoledních a pro ty z Vás, kteří si říkáte frajeři a frajerky jistě až do večerních).

Taky máte ten strašlivý pocit DÉJA-VU? Nebojte se nic, Vlny v pátek smažou všechny chyby v Matrixu a opět prožijete neopakovatelnou noc ;) Začínáme ve 22.00, vstup je zdarma, tak se přijďte zvlnit jako za mlada. O dalších akcích na lodi, které proběhnou v tomto týdnu čtěte zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016