PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS CHARLIE‘S CLUBBERS (SK)

Datum konání:
13.12.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Charlie (charlieclubbers.net), Nesquik (djnesquik.com), Wolscha aka Mark Tongue (myspace.com/marktongue), Dan Cooley (radio1), Ravic (overthere.cz)

2nd stage - Omar & Jakub Kuba
Info:
http://www.rehabnight.com
Popis:
start 22:00, předprodej na www.ticketpro.cz, 190/190 czk, vip 690 czk, s meccamag ústřižky do 23:00 vstup zdarma, Rehab performance show, Rehab sexy Go Go nurses by Dominika Mesarošová, Rehab doctors alias DJs, Rehab brand new decorations: nové 3D logo Rehab pills, " Rehab Space-ship " & speciální Rehab Visual show, 100 x Rehab mixed CD!
 
 
Rehab presents Charlie’s Clubbers - last info
Přinášíme vám profily DJs k sobotní Rehab presents Charlie’s Clubbers v pražské Mecce! Další informace najdete na webu akce: www.rehabnight.com
 
Charlie & Krajniak & Same @ Amnesia Ibiza Party Bratislava



REHAB Stage:


CHARLIE & SAME (keyboard) / SK, Bratislava (www.charlieclubbers.net)

DJ a promotér v jedné osobě. Pochází ze Slovenska, kde jeho sety zní od roku 2000 v jednom z najznámejších bratislavských klubů s názvem IBIZA. Své fanoušky si získal nejenom talentem a svou produkcí, ale i svým charismatickým úsměvem a veselým přístupem ve více než 50-ti klubech na Slovensku, Česku a Maďarsku. Dobrým zvykem je, že jeho hraní často doprovazí saxofonista, houslista a současně také klávesista a jeho set se tak tím stává silným hudebním zážitkem.

Play time: 01:30 – 3:00



NESQUIK / (djnesquik.com, rehabnight.com)
Vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup 2003 & Duplex and Mecca club resident

Nesquik je známý svým improvizujícím a spontánním vystupováním, kdy pravidelně vytvoří jedinečnou atmosféru. Za svou kariéru vystoupil po boku velkých tuzemských i záhraničních jmen a jeho sound je slyšet ve všech znýmých klubech a eventech (O2 Arena, Mecca, Roxy, Duplex atd.). Zároveň je také spoluzakladatelem úspěšné a stylové párty Rehab. Ne náhodou se stal v krátké době rezidentem dvou top tanečních klubů v Praze. Za jeho uměním stojí několikaletý trénink a vystupovaní po celé ČR i v zahraničí! Těšit se můžete na strhující show, při které Vás bude léčit electro housem a jeho novou vlastní produkcí s názvem „I'll Make You Famous“!

Play time: 03:00 – 4:30



Dan Cooley / (www.myspace.com/djdancooley)
club Roxy & Rádio 1

Vlastním jménem Dan Walterstein, objevil svou touhu pouštět lidem reprodukovanou hudbu už na základní škole, potažmo na škole střední, což nakonec vyústilo v pravidelné porevoluční pořádání tzv. nezávislých diskoték, kde tenkrát zněla „indies“ hudba ve všech svých podobách. Chuť mixovat taneční hudbu z vinylů se v Danovi probudila v roce 99´ a tak nelenil a s kamarádem pořídil svoje první Technicsy. Věci se dali do pohybu, následovala řada hraní po různých místech ČR i Slovenska a nezbytné letní festivaly. Dan prošel Roxy Bookingem a v současné době je pod patronací stáje Clubber.cz a Radia 1, kde každé pondělní a páteční dopoledne provází posluchače po vlně 91,90. V současné době je rezidentem dvou pražských klubů – Chapeau L´enfer Rouge s nocí Colorful House a One Night! v klubu Roxy. Layo&Bushwacka!, Justin Robertson, Sebastian Leger, Filterheads, Matthew Dekay atd. V roce 2008 vystoupil na festivalech United Islands, Creamfields, MFF Karlovy Vary, Svojšice, Hradhouse, Sázavafest a SOL.

Play time 00:00 - 01:30



Wolscha / (www.myspace.com/marktongue)
Bubbles party resident & vítěz rave records DJ contest

Markovi první začátky s Djingem byly v roce 2000, jeho start byl v legendárním klubu Barumba, kde získává rezidenturu. To mu jistě v djské kariéře prospělo, protože v roce 2006 vyhrava Time Out Contest soutěž a posléze zakládá s dalšími kolegy úspěšnou párty Bubbles v Olomouci. Jeho styl je velmi barevný a různorodý, těšit se můžete na perfektní Electro & TechHouseové vystoupení!

Play time 23:00 - 00:00 / 04:30 - 05:30

Ravic / (www.overthere.cz)

Overthere agency CZ & Cafe Touster resident

DJ Ravic se vrací na hudební scénu po 4 letech plný elánu a bude hájit vaše právo pomocí tech-housu.

Play time 22:00 - 23:00 / 04:30 - 05:30



2nd Platinum Soul stage:

DJ Omar & Double J / (www.platinumsoul.biz)

Dj Omar objevil svoji lásku k hudbě v raném věku a po několika letech sbírání hudby se logicky stal DJem.Omar vždycky tíhnul k hip-hopu a nebál se experimentovat s jinými styly jako jsou jungle, house a 2 Step. Poprvé naživo začíná, hrát v Londýně a to hlavně v londýnském pirátském radiu Freak FM. Na konci roku 1999 se stěhuje do Prahy a vrací se k hip-hopu a RnB a brzy se stává ikonou Hip Hop párty DJingu. Poté, co si získává dobré jméno díky hraní ve vyhlášených pražských klubech jako jsou Roxy, Radost FX, Mecca, Občanská Plovárna, Bordo a na Hip-hop Kempu pro 10 000 lidí, dostává šanci předvést se i před publikem v Polsku, Rakousku a Itálii. V roce 2003 díky dobré reputaci získává pro svou hudbu týdenní dvouhodinový pořad na rádiu Deejay společně s DJem Abdul 52 v show BACKSPIN. Ten se brzy stává leaderem mezi pořady svého druhu díky progresivnímu výběru skladeb a nadupaných párty setech. Počet poslouchajících se tak vyšplhává až na neuvěřitelných 20.000. Mezi jejich hosty patří i mezinárodní ikony jako: De La Soul (US), Soul 2 Soul (UK), DJ Slim Jim (Irsko), Viennese Voodoo (AT) a z českých a slovenských jsou to: Kontrafakt, DJ Wich, DJ Trafik, PSH, Supercrooo, Vec a mnoho dalších. Na začátku roku 2006 končí pořad Backspin a Omar a Abdul se stěhují do rádia Wave (Český Rozhlas 4) a vzniká nový projekt Platinum Soul (platinumsoul.biz). Projekt Platinum Soul Dot Biz se brzy stává jedním z leaderů na české Hip Hop párty scéně a během roku 2006 se Platinum Soul DJs stávájí nejčastěji hrajícími Hip Hop DJs v ČR. Rozjíždějí klubové večery v klubech Bordo, N11, Jet Set, Klubu 001 a Občanské Plovárně. Aktivity Platinum Soul si všímá server Libimseti.cz a v září 2006 vzniká Platinum Soul Rádio na tomto serveru. PS rádio se rychle zařazuje do top 10nejposlouchanějších internetových rádií v ČR. V současné době působí na hiphopovém rádiu Spin v pořadu Platinum Soul. Playtime: All night long baby!



AFTERPARTY:
OFFICIÁLNÍ AFTER PARTY REHAB: LE CLAN
(Balbínova 23, Praha 2, www.leclan.cz)

TICKETS: Presale (www.ticketpro.cz)
190 CZK / 190 CZK / VIP 690 CZK / Meccamag free entry coupons valid only till 24:00!

REHAB - Musical Recovery Specialists
www.rehabnight.com | www.myspace.com/rehabnight




 
Rehab presents Charlie`s Clubbers

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016