PARTYINFO

 

DJ RUSH - BIRTHDAY PARTY

Datum konání:
10.01.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
DJ Rush, Du´Art, Paul Langley, Bold
Info:
http://www.djrush.cz
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 Steen akd The Keeper
23:00 Agent
24:00 Paul Langley
01:30 Sir Rush
03:00 Bold
04:30 Du´Art
06:00 konec…
 
8 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Last info: DJ Rush Birthday Party
Dlouho očekávaná narozeninová oslava Dje Rushe odstartuje už za pár dní. Dveře Retro Music Hall se otevřou v sobotu 10.ledna ve 21:00hod a uvnitř na vás bude čekat nejen dlouhá noc plná skvělé techno hudby ale mnohem mnohem více. Kdo jednou zažil jak se umí bavit DJ Rush, ví co se bude asi dít. Přidáme-li k tomu fakt, že Rush bude slavit své vlastní narozeniny s několika hlavními členy jeho vlastní stáje Kne´deep a dalšími kamarády, je o mejdan plný zábavy a překvapení postaráno. Tak pozvi Rushe na panáka!
 


Přinášíme vám několik nezbytných informací, které byste měli vědět před tím než vyrazíte.


Pořadatelé si vyhrazují možnost kontroly občanského průkazu. Na párty je vstup od 16-ti let. Do prostoru klubu Retro platí přísný zákaz vnášení omamných látek, zbraní, vlastního pití a jídla. Kapacita klubu bude důsledně hlídána tak, aby nedošlo k přeplnění klubu a abychom se všichni cítili komfortně.

Vstupenky:
Předprodeje vstupenek za 400,- Kč včetně všech poplatků končí v sobotu 10.1. dle otevíracích hodin vašeho předprodejního místa.

Na místě bude v prodeji ještě 300ks vsupenek. Cena vstupenky na místě je 400,- Kč. Prvních 200 návštěvníků, kteří si koupí vstupenku na místě obdrží zdarma Speed 8.

Další info:
Kromě kvalitní techno produkce se o vás budou starat krásné hostesky od Amundsen od kterých obdržíte vějíř nebo jiný dárek. K dispozici bude šatna s kapacitou 1100ks uložených věcí. Parket klubu bude krásně vyzdoben do narozeninového a o projekci se bude start náš kamarád Koubis a jeho jihočeská crew.


Těšíme se na vás
Za realizační team Agent

www.djrush.cz
 
DJ DuArt: "Kromě DJingu jsem také investorem" První O2 DMA Warm Up již 10. ledna na narozeninách DJe Rushe Profil DJ Bold @ DJ Rush B-Day Retro Praha Profil Paul Langley (uk) @ DJ Rush B-Day Paul Langley: "DJ Rush je jeden z mých nejlepších kamarádů" Web Rushových narozenin právě spuštěn Line up Rushových narozenin

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Rushových narozenin v Retru od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016