PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
13.12.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
De Puta Madre (pio squad, live rap), Fatty M., Clubvibe (roxy), Diome (vivacity)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Sobotní Sexy Beats na Bukanýru
Přicházejí nám Vánoce a s nimi i vánoční vydání oblíbeného mejdanu Sexy Beats, které se uskuteční v sobotu 13.12 na houseboatu U Bukanýra. Rezidenti této akce si nadělili dárek vskutku luxusní v podobě rappera De Puta Madre z jihlavské kapely Pio Squad. De Puta Madre vystoupil už na letních Sexy beats, kde sklidil obrovský úspěch a tentokrát s námi oslaví svoje narozeniny. 
 
Na Sexy Beats proběhla velká změna, na postu rezidenta střídá Dj Lumiera Dj Clubvibe, který zde nyní ovšem hrát nebude. Další z vánočních dárků je vynikající plzeňák DJ Diome, který nikdy nenudí a přitom jeho sety jsou nadmíru chytré a vyzrálé. Jako další host se zde představí člen houseového soundsystému Magors Dj Jirka s jeho setem určeným zejména pro slečny, kterým jeho sexy beaty rozvrtí prdelky.

Samozřejmě nebude chybět rezident dj Fatty M ve společné hodinové performance s De Puta Madrem a tito dva pánové seznámí tanečníky s house rytmy dolněné rapem v češtině, tak španělštině, což bude nejlepší vánoční dárek pro lidi, kteří si house v kombinaci s rapem nedovedou představit.

P.s. jako pozvánku si poslechněte na youtube novou skladbu Pio squad s Jarkem Nohavicou. Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016