PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
25.12.2008 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Evgeny (beef rec, israel), Pavel Krejdl (techno.cz), Slater (tribal vision)
Popis:
start 19:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Také se děsíte, až se po tolika dnech volna, jež určitě hodláte zasvětit dobrovolnému obžerství, postavíte v lednu na zbrusu novou váhu, kterou najdete pod stromečkem? Zbytečně... Důležitá je prevence, tak koukejte všechny ty rohlíčky, kila bramborového salátu a řízky přes celý talíř okamžitě vyskákat! Pouhý den po rozbalení všech dárků k tomu máte na House boatu U Bukanýra ideální příležitost – vašimi průvodci čtvrtečním večerem budou Pavel Krejdl, Slater, Face a až z dalekého Izraele dorazí i Evgeny, aby spolu promíchali house, minimal, groovy techno a dubby house. Jak si své role rozdělí? 
 


Sváteční večer zahájí krátce po osmé již tradičně nedočkavý rezident noci Unplugged DJ Face a navzdory té slavnostní náladě tu roztočí věci temné, hutné a valivé s množstvím ozvěn a hlubokých myšlenek. Baví-li vás procházky dubovým hájkem, pak si zaručené pospěšte, na nikoho se nečeká... Pavel Krejdl je velkým sběratelem černočerných placek a kdo říká, že musí sebou i o Vánocích nutně vláčet techno? Pro tento speciální večer si zvolil house! Technaři a technařky ovšem nepřijdou zkrátka a groovy techno jim překvapivě naservíruje člověk, který už dnes pouze vzpomíná na fesťáky, kde kdysi hrával psytrance - majitel úspěšného labelu Tribal Vision, DJ Slater. Na palubě však rozbalíme s menším zpožděním také tajemný balíček z Izraele s nálepkou BEEF Records... Měl by z něho vyskočit Evgeny a největší radost z něho budou mít ti, které tolik baví minimal house. Pestrý mejdan, co říkáte?

Pisálci i fotografové serveru Techno.cz nebudou zahálet ani o Vánocích, poraďte jim tedy, jak by měl v roce 2009 populární web vypadat. Co se vám líbí, co naopak postrádáte, co byste zlepšili nebo jim rovnou podáte pomocnou ruku? Pochlubte se každopádně novým tričkem, mikčou či svetříkem, pantofle a pyžámko nechte doma a vzhůru na palubu – dálky volají!   

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. ledna 2009 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Vik (Sunakashi) a Mar-Gec-Al (techno.cz).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016