PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
27.12.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Tráva, Subgate, Otik, N-kyp, Baschgi Schuub (swe)
Popis:
start 21:00
 
 
Švýcar Baschgi Schuub a DJ Tráva vystoupí na vánočním vydání Creative
Na vánoční Creative party vystoupí dj Tráva a Švýcar Baschgi Schuub
Pokud už nyní víte, že letošní Vánoce budete trávit v naší metropoli, měli by jste si do svých party kalendářů rozhodně zapsat datum 27.12. Tento den by se vaše kroky měly odebírat do prostor pražského Pekelnýho baru na speciální vánoční edici party Creative.
 


Mimo legendy české elektronické scény a zároveň člena projektu Significant other dje Trávy se můžete těšit na vynikajícího švýcarského dje Baschgiho Schuuba. Tento osobitý dj pocházející ze švýcarské Basileje má za sebou řadu vystoupeních na prestižních světových parties, kterou je beze sporu i věhlasná STREETPARADE, jež je obdobou světové megaparty LOVEPARADE. Svůj styl a chápání hudby mimo jiné prezentoval partypeople na švýcarské JUNGLESTREETGROOVE party, v Crone klubu v Zürichu, Nt-arealu v Basileji nebo afterhours klubu Saxophone, kde je také rezidentem.

Za svou více jak jedno desetiletí dlouhou djskou kariéru se představil posluchačům několika švýcarských rádií. Dle jeho slov se můžete těšit na parádní jízdu, tudíž by jste na prosincovém Creativu rozhodně neměli chybět. O support se postará rezident party dj Subgate, Otik & N-kyp.

Více info na: www.pekelnejbar.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016