PARTYINFO

 

MINIMAL ILLUSIONS

Datum konání:
12.12.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Negro (4line, Barcelona), Lettysix (Promix), Pietro (SpaceWerks)

2nd stage - Mr. Spanky
Live:
Afterspoon (unplugged), Tba, Faux pas, Fruta Kru DJs
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Minimal Illusions @ Chapeau Rouge
Všichni klubeři pozor! Máme v Praze novou pravidelnou noc „Minimal Illusions“ na které se vám budou představovat zahraniční top djs s těmi nejnovějšími klubovými hity, ale také i s live sety a s vlastní produkcí. A to vše bez vstupného v prostorách známého „Chapeau Rouge“ každé dva měsíce.
 
Tato pravidelná party navazuje na dvě předchozí úspěšné akce na kterých si zahráli dva němečtí djs (André Buljat, Doppelkorn) a dva djs z Argentiny (bratři Junior a Gustavo Lopez). Minimal Illusions bude party nabitá našlapaným techno-minimalem a opravdovou taneční klubovou atmosférou, kterou v sobě Chapeau Rouge ukrývá...  

12.12. 2008 si do Prahy poprvé přijede zahrát španělská špička a miláček Barcelony – DJ Negro, který je rezidentem klubu Moog a narazíte na něj v těch nejlepších barcelonských klubech, ale také třeba i na Dominikánské republice, Venezuele, Francii, Belgii, Německu či ve Švýcarsku. Má velmi osobitý styl hraní při kterém spojuje minimal, electro a detroit techno. Zahrál si po boku Laurent Garnier, Derrick May, Oxia and Pascal FEOS a jiných. V současnosti je spolu s André Buljatem spolumajitelem labelu „4line Records“.

Party pořádá Promix Agency: www.promixagency.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016