PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS DAVE SPOON’S BIRTHDAY (BBC RADIO 1 / UK)

Datum konání:
23.01.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Dave Spoon (Toolroom Records & BBC Radio 1, uk), Nesquik (djnesquik.com), Wolscha aka Mark Tongue
(myspace.com/marktongue), Texx (myspace.com/djtexx)

2nd stage - Omar & ABD 52 (platinumsoul.biz)
Info:
http://www.rehabnight.com
Popis:
start 22:00, předprodej na www.ticketpro.cz, vstup 250/290/350 czk, vip 890 czk, extra birthday edition for Dave Spoon with O2 oxygen bar, Rehab performance show, sexy Rehab Go Go nurses, Rehab doctors alias DJs, special Rehab birthday decorations: 3D Rehab pills & Rehab spaceship & new Rehab Visual show, 100 x Rehab mixed CD & nejlepsi darek urceny pro Dave Spoon získá vstup zdarma!
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Páteční oslava narozenin Dave Spoona na Rehab special, máme kompletní line up!
Jistě by se težko hledal clubber, který by neznal jména jako Dave Spoon či Pete Tong. Tuto dvojku totiž spojuje spousta věcí. Jsou to například společná produkce, vystupování na prestižních festivalech i v klubech, ale také předevšim účinkování na nejznámnějším tanečním anglickém rádiu BBC Radio 1. Vzhledem k tomu, že vy máte možnost vidět Dave Spoona live exkluzivně v jeho narozeninovém setu v klubu Mecca tento pátek, zasíláme vám poslední informace s časovým line upem a profily všech DJs.
 

REHAB main stage:

DAVE SPOON (LONDON / UK) (www.myspace.com/davespoon)
BBC RADIO 1 / TOOLROOM RECORDS

Speciální narozeninový set Dave Spoona startuje v 1:30 - 3:30!



NESQUIK (djnesquik.com, rehabnight.com)
Vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup & Duplex & Mecca club resident

Nesquik je známý svým improvizujícím a spontánním vystupováním, kdy pravidelně vytvoří jedinečnou atmosféru. Za svou kariéru vystoupil po boku těch největších záhraničních jmen a jeho sound je slyšet ve všech známých klubech a eventech (O2 Arena, Mecca, Roxy, Duplex atd.). Zároveň je také spoluzakladatelem úspěšné stylové párty Rehab. Byl právem zvolen výtězem v soutěži LIVC Bassline Cup a stal se tak v krátké době rezidentem dvou top tanečních klubů v Praze. Za jeho uměním stojí několikaletý trénink a vystupovaní po celé ČR i v zahraničí. Těšit se můžete na show, při které Vás bude léčit tech-electro soundem a jeho novou vlastní produkcí s názvem „I'll Make You Famous“!

Play time: 3:30 - 5:00



WOLSCHA (www.myspace.com/marktongue)
Bubbles party resident & vítěz rave records DJ contest

Markovi první začátky s Djingem byly v roce 2000, jeho start byl v legendárním klubu Barumba, kde získává obratem rezidenturu. To mu jistě v djské kariéře prospělo, protože v roce 2006 vyhravá Time Out Contest soutěž a posléze zakládá s dalšími kolegy úspěšnou párty Bubbles v Olomouci. Jeho styl je velmi barevný a různorodý, těšit se můžete na perfektní electro & techhouseové oživení!

Play time: 22:00 - 23:30 / 5:00 – end



TEXX (www.myspace.com/djtexx)
Look better naked resident & Techno.cz

Tohoto party boye není jistě potřeba pražskému publiku dlouze představovat. S taneční hudbou přišel DJ Texx aktivně do kontaktu poprvé v roce 1998 a během posledních let se Texx objevuje již na hlavních pódiích ve všech prestižnich klubech v ČR a to vždy s energickým setem, tedy hlavně pestrým, veselým a zábavným housem s občasnými breaky či chytlavými vokály. Od léta 2003 vystupuje také jako součást DJ teamu Funk Punx, které na sebe mimo letních festivalů a rezidencí v pražské Roxy upozornilo mixovaným CD, které vyšlo jako příloha listopadového čísla časopisu XMAG. V současnosti má Texx čtyři rezidentní noci – LookBetterNaked a Frisky (v nejpopulárnějším pražském housovém klubu Mecca), Ping Pong House v L’Enfer Rouge atd. Pravidelně vystupuje také v after party klubu Studio54 a Le Clan. Těste se na pořádnou energickou houseovou jízdu!

Play time: 23:30 - 1:30



2nd Platinum Soul stage:

DJ Omar & ABD 52 / (www.platinumsoul.biz)

Dj Omar objevil svoji lásku k hudbě v raném věku a po několika letech sbírání hudby se logicky stal DJem.Omar vždycky tíhnul k hip-hopu a nebál se experimentovat s jinými styly jako jsou jungle, house a 2 Step. Poprvé naživo začíná, hrát v Londýně a to hlavně v londýnském pirátském radiu Freak FM. Na konci roku 1999 se stěhuje do Prahy a vrací se k hip-hopu a RnB a brzy se stává ikonou Hip Hop párty DJingu. Poté, co si získává dobré jméno díky hraní ve vyhlášených pražských klubech jako jsou Roxy, Radost FX, Mecca, Občanská Plovárna, Bordo a na Hip-hop Kempu pro 10 000 lidí, dostává šanci předvést se i před publikem v Polsku, Rakousku a Itálii. V roce 2003 díky dobré reputaci získává pro svou hudbu týdenní dvouhodinový pořad na rádiu Deejay společně s DJem Abdul 52 v show BACKSPIN. Ten se brzy stává leaderem mezi pořady svého druhu díky progresivnímu výběru skladeb a nadupaných párty setech. Počet poslouchajících se tak vyšplhává až na neuvěřitelných 20.000. Mezi jejich hosty patří i mezinárodní ikony jako: De La Soul (US), Soul 2 Soul (UK), DJ Slim Jim (Irsko), Viennese Voodoo (AT) a z českých a slovenských jsou to: Kontrafakt, DJ Wich, DJ Trafik, PSH, Supercrooo, Vec a mnoho dalších. Na začátku roku 2006 končí pořad Backspin a Omar a Abdul se stěhují do rádia Wave (Český Rozhlas 4) a vzniká nový projekt Platinum Soul (platinumsoul.biz). Projekt Platinum Soul Dot Biz se brzy stává jedním z leaderů na české Hip Hop párty scéně a během roku 2006 se Platinum Soul DJs stávájí nejčastěji hrajícími Hip Hop DJs v ČR. Rozjíždějí klubové večery v klubech Bordo, N11, Jet Set, Klubu 001 a Občanské Plovárně. Aktivity Platinum Soul si všímá server Libimseti.cz a v září 2006 vzniká Platinum Soul Rádio na tomto serveru. PS rádio se rychle zařazuje do top 10nejposlouchanějších internetových rádií v ČR. V současné době působí na hiphopovém rádiu Spin v pořadu Platinum Soul.

Playtime: All night long baby!



AFTERPARTY:

OFFICIÁLNÍ AFTER PARTY REHAB: LE CLAN
(Balbínova 23, Praha 2, www.leclan.cz)

OFFICIÁLNÍ AFTER PARTY REHAB: STUDIO 54
(Hybernská 38, Praha 1, www.studio54.cz)

REHAB - Musical Recovery Specialists
www.rehabnight.com | www.myspace.com/rehabnight
 
Speciální kyslíkové bary pouze na Rehab Special s Davem Spoonem v Mecce Dave Spoon oslaví své narozeniny v lednu na Rehab Special!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016