PARTYINFO

 

PURE

Datum konání:
13.02.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tocadisco, Michael Burian, Nesquik

2nd stage - Rehab DJs
Info:
http://www.pureprague.cz
Popis:
vstup 590 czk, vip 990 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Pure - Tocadisco již tento pátek v pražské Mecce
První letošní vydání klubové noci agentury United Music s názvem Pure, přivítá již tento pátek, 13. února v pražském klubu Mecca slavného německého producenta, remixéra a DJe, který si říká Tocadisco. 
 
Po jeho veleúspěšné premiéře vloni v září na Prague Sessions v O2 Aréně, kde společně s Paul van Dykem patřil k hvězdám večera, si nyní budeme moci opět vychutnat porci té nejlepší house music, se kterou TOCADISCO slaví úspěch po celém světě. Tentokrát bude zážitek umocněn unikátní klubovou atmosférou a dokonalým sound systémem Funktion One, který je od prosince v Mecca nainstalován.

TOCADISCO tentokrát odehraje exkluzivní tříhodinový set, který je naplánován mezi 1. a 4. hodinou. Publikum pro jeho vystoupení zahřeje domácí hvězda Michael Burian, a o závěr noci se postará rezident party Rehab – DJ Nesquik. Na druhé scéně budou publikum bavit DJové Texx a Wolsha.

Vstupenky na páteční PURE jsou v prodeji v síti TICKETPRO, a budou v prodeji také na místě. VIP vstupenky jsou již několik týdnů vyprodány.

Více informací na stránkách www.unitedmusic.cz a www.pureprague.cz.

United Music
 
Pure - Tocadisco se vrací v únoru do Prahy

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016