PARTYINFO

 

CITADELA - WARM UP

Datum konání:
16.01.2009 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Laydee Jane, Misa Salacova, Michal Poliak, Michal Pešina

2nd stage - Jeaniss, Duncan Grey, Marcoo Imp, Micheek
Info:
http://www.citadela.info
Popis:
vstup 100 czk, holky do 22:00 zdarma
Line-up:
Citadela stage:

21:00 - 23:00 Michal Pesina
23:00 - 01:00 Misa Salacova
01:00 - 03:00 Laydee Jane
03:00 - 05:00 Michal Poliak
05:00 - ??:?? Michal Pesina

7nebe stage:

21:00 - 23:00 Mitcheek
23:00 - 01:30 Jeaniss
01:30 - 04:00 Duncan Grey
 
 
Poslední informace k warm upu Citadela FlashBack!
Anketa s DJs k warm up party Citadela
 
 
1) Jak jsi strávil(a) Štědrý den a nemrzí tě, že nebyl sníh?
2) Jaký dárek si DJ nejvíce přeje pod stromeček?
3) Co se ti vybaví, když se řekne „Citadela“?
4) Kdy jsi si naposledy řekl(a) “cítím se jak v 7nebi”?
5) Kdo ti je bližší Sebastien Léger, nebo Richard Durand?


Laydee Jane

1) Strávila jsem Štědrý den podobně asi jako každý jiný člověk, u stromečku, bramborového salátu s mými nejbližšími a nakonec jsem ho příjemně završila půlnoční mší v chrámu sv. Víta na Pražském hradě. To, že nebyl sníh mě mrzí – ostatně, jako několik posledních let.

2) Myslím, že každý dj a stejně tak i člověk si přeje pod stromeček něco jiného. Například jeden můj kamarád “dj”  si přál pyžamo s obrázkem Supermana a druhý novou hru na ps3,  tak já jsem si zase přála volno, pohodu a klídek :)

3) Brno, šance, další level, úžasní lidé, skvělá atmosféra, sladká nevědomost a Nikola.

4) Tenhle výraz nepoužívám…:) ale moc dobře vím, že v Brně se tak jmenuje jeden pohodový klub :) Ale jestli se ptáš, kdy jsem se naposledy cítila dobře, tak třeba  před 3 hod, kdy jsem měla sváteční husu od mamči :) A nebo včera večer na party v Liberci…apropo já se cítím stále dobře :)   

5) Aktuálně určitě Richard Durand!


Michal Poliak

1) Štědrý den byl hektický, návštěvy a přejíždění☺ Sníh mě určitě mrzí, ale ještě víc, že celý den pršelo a bylo šedivo. To lidem, kteří neměli s kým být, určitě moc na náladě nepřidalo, tak jsem se rozhodl poslat opuštěným dětem nějaký příspěvek, snad to skončí ve správných rukou…musíme tomu věřit,  stejně jako tomu, že příští Vánoce bude určitě padat sníh…

2) Přítelkyni v kostýmu Santy :)

3) Legenda s pevnými základy, která nikdy neskončí.

4) Už dlouho ne, ale doufám, že si to řeknu na Citadele FlashBack :)

5) Určite Říša Durandů!


Misa Salacova

1) Štědrý den jsem strávila v klidu, s rodinou. Naštěstí jsem letos téměř nepocítila tradiční vánoční stres a shon. Místo šíleného shánění často velmi zbytečných dárků, jsme totiž vsadili na klid strávený doma a udělali jsme dobře. Co se sněhu týká – ano, je škoda, že nebyl, ale za ty předchozí roky, kdy jsme se místo procházky zasněženou krajinou, brodili blátem, jsem si na to už zvykla a to, že nemůžeme o Vánocích postavit tradičního sněhuláka, už mě nijak zvlášť netrápí.:)

2) Asi jak kdo. Kromě tradičních „DJských“ dárků, tedy techniky, bagu, atd…může někoho potěšit třeba dobré hraní na Štědrý den.

3) Antoine de Saint Exupéry

4) Říkám si to docela často, k dosažení takového pocitu mi chybí relativně málo.:)

5) Bližší je mi jednoznačně Sebastien Léger, mám ráda jeho produkci, už tím, že je poměrně specifická – myslím, že díky velmi vytříbenému citu pro skládání hudby přinesl Léger na taneční scénu skutečně nový styl a směr.


Michal Pesina

1) Štědrý den jsem strávil z poloviny pracovně, večer v kruhu rodinném a noc v klubu za mixákem. Celkově velmi příjemně. Sníh podle mě k Vánocům patří, ale i bez něj se dají prožít příjemně. Kéž by byly v dalších letech jak na Ladových obrázcích.

2) Není to nic hmotného. Přeji si, aby mi to stále hrálo, aby moje hvězdička stále stoupala a aby se mi dařilo i na poli produkce, se kterou začínám.

3) Citadela vždy směřovala jinam, než Apokalypsa. Teď se jí ujal nový a zkušený team, věřím, že v trendu, kterým směřovala dříve, bude pokračovat. Hudebně jinak zaměřenou velkou party, která bude ukazovat lidem hudební směry, které fungují v zahraničí, Brno potřebuje jako sůl a věřím v její rozvoj a vzestup v následujících letech.

4) Naposledy to bylo na Štědrý den v 7.nebi. Hrálo se krásně, byla výborná atmosféra a byla to jedna z mých nej akcí tohoto roku.

5) Jednoznačně Sébastien Léger, jeho produkce se objevuje i v mých setech. Tento DJ a producent rozhodně stojí za pozornost všech, koho baví taneční hudba. Richarda Durand moc neznám, ale ani jeho set bych si nenechal ujít.


Jeaniss

1) Ahojky, Štědrý den jsem strávila v klidu a pohodovém kruhu rodinném. Přejedla se, rozbalila plno dárků a čekala na zlatý prasátko. Na závěr tohoto krásného dne jsem si šla zapařit. A ten sníh? Je to škoda, ale tak snad příští rok.

2) Co jiného než luxusní akce :)

3) Moře lidí, Bobycentrum, dobrá hudba a dobrá nálada

4) Na Vánoce :D

5) Noo z každého půl a je to ideál ne?:)
 
Citadela FlashBack a klub 7nebe hlásí oficiální Warm Up party Citadely!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016