PARTYINFO

 

MOONLIGHTING

Datum konání:
16.01.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Central Station
DJs:
Da Moon (moonlighting), Home (kneedeep), Spaceboss (spaceboss.net)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Moonlighting míří do Prahy!
 
 
V pátek 16. ledna proběhne v pražském klubu CENTRAL STATION premiéra klubové noci MOONLIGHTING. Noc migruje do matičky stověžaté z města piva Plzně, kde ještě i pod názvem Renaissance slavila velké úspěchy. Ti kteří noc znají ví, že se nejedná jen o běžnou klubovou party, ale především o akci se srdcem a hudební myšlenkou. Hosté zde jsou pak jedna velká rodina, které pozvaní DJs, včetně residenta baví v časově nastaveném line-upu tak, aby se noc pomalu vyvíjela a přítomní si mohli dát v klidu drink a s ním se pohupovat do líbivých rytmů, kdy s přibývající dobou přibývá i euforie v klubu. Jak je na této noci zvykem slýchávat několik hudebních stylů, tak tomu nebude jinak ani v pátek. Každý z Vás si bude moci najít svou oblíbenou hudební škatulku a radovat se tak z několika hudebních stylů jako nu trance, tech house, progy, minimal, techno.

O warm up set se tak postará a atmosféru v klubu připraví SPACEBOSS, který byl i nedávným hostem stejnojmenného rádiového pořadu Moonlighting. Nenechte si ujít jeho set pro jeho pestrost, rozmanitost a především originalitu, které je v Čechách nedostatek. V hlavní čas se představí zakladatel a otec celého projektu Moonlighting – DA MOON. Jeho sety lidé znají nejen z rádiových pořadů a klubů po celé České republice, ale i v zahraničí. Co od něj můžete čekat tentokrát? Nechte se překvapit, ale určitě se bude jednat o rozmanitou jízdu plnou všech elektronických stylů a žánrů, která nenechá nikoho chladným.

O závěr noci se postará druhý host, který se v Čechách proslavil hraním stylu schranz, ale brzy z něho opustil a tak změnil rázně svůj styl – HOME. Člověk mnoha tváří a bez make-upu si zde střihne speciální klubový techno set. Pokud patříte mezi milovníky hudby srdcem i duší, tak právě MOONLIGHTING je určen pro Vás. Těšit se tak můžete hudebním inovacím a především svěží euforii.

Více informací a sety účinkujících najdete na: myspace.com/MOONLIGHTINGPROJECT

Mapa: zde
Myspace: www.myspace.com/centralstationgallery
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016