PARTYINFO

 

BROKENBEATZZ

Datum konání:
19.12.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
Mind, Do It, Edison, Tomy, Philip TBC, Lookshot, Trippl-Krippl VJs
Info:
http://www.undergroundcity.cz
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 50 czk, poté 70 czk
Line-up:
21:00 - 22:00 Mind
22:00 - 23:00 Do It
23:00 - 24:00 Edison
00:00 - 01:00 Tomy
01:00 - 02:30 Philip TBC
02:30 - 03:30 Lookshot
03:30 - ??:?? b2b all djs
 
 
Brokenbeatzz s Philipem TBC v plzeňském Neutralu
roku. Přijďtě se 19. 12. 2008 odreagovat od předvánočního shonu, popovídat s přáteli či popít svařáček. Hlavním hostem bude Philip TBC (shadowbox.cz), který si na vás chystá show ze 3 gramofonů.
 
Brokenbeatzz je zkomolenina anglických slov „lomené beaty“, a proto jsme se rozhodli dát prostor i ostatním polámaným stylům. V pátek se můžete těšit na premiérový breakbeatový setík v historii Brokenbeatzz, kterým zahájí večer DJ Mind (undergroundcity.cz). Mind je především znám z techno DJského dua Skillz Brothaz.



Že to myslíme s breaky vážně, vám dokáže také další DJ z uskupení Wenkowsound. Tušíte správně je to dj Do It!. Ten nedávno namíchal nový setík pod názvem My Breakbeat Suicide, který stahujte zde. Rozhodně doporučujeme! Do It! bude postupně přecházet do drum´n´bassu, aby připravil půdu pro residenta Brokenbeatzz, Edisona.

Po půlnoci převezme otěže velmi zkušenéný DJ Tomy (ex- Noisy Pioneers). Dříve jste od něj mohli též slýchávat breakbeat, ale nyní je jeho krevní skupinou drum'n'bass. Jak již bylo v úvodu prozrazeno, osobností noci bude DJ Philip TBC ze stáje Shadowbox. Philip TBC patří mezi technicky skvěle založené DJs, kombinující všechny druhy zlomenin. Cose techniky mixu týče, Philipovy scratche, samply, teasy a double dropy jej řadí mezi domácí špičku. Philpa můžete slýchávat v pořadu Beatcase na radiu Wave s polečně s Ghonzalesem.

Dále se můžete těšit na Lookshota (undergroundcity.cz), krerý je v Plzni též oblíben a moc rád provětrá svůj bag plný desek či futrál s CD. Zde si můžete stáhnout Lookshotovo setík, který byl živě nahrán na zářijové Brokenbeatzz. Nebo můžete navštívit nově zrekonstruované Lookovo stránky ZDE

Pro Brokenbeatzz typicky samozřejmě nebudou chybět Trippl-Krippl se svými animacemi pro obohacení vašich zážitků. Protože zimní dekorace v předchozím vydání klubovky měla obrovský úspěch, jsme se rozhodli ji znovu využít pro navození zimní a předvánoční pohody.

Další informace naleznete:
www.myspace.com/edisoncz
www.vimeo.com/edison
www.undergroundcity.cz
www.neutralclub.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016