PARTYINFO

 

PURE - ERICK MORILLO

Datum konání:
20.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Erick Morillo, Michael Burian, Jerome Isma-AE
Info:
http://www.pureprague.cz
Popis:
start 22:00, vstup 750 czk
 
7 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Poslední informace k PURE - Erick Morillo
Fedde Le Grand v květnu a Marcus Schulz v červnu na PURE v SaSaZu
Program klubových nocí agentury United Music s názvem PURE, pro první polovinu letošního roku, je nyní kompletní. Po Ericku Morillovi 20. března a Paul van Dykovi 17. dubna, přijedou do nového prostoru SaSaZu další dva velikáni světové elektronické hudby.
 
V pátek, 8. května 2009, vystoupí na třetím letošním vydání PURE holandská houseová hvězda FEDDE LE GRAND. Autor hitů „Put your hands up for Detroit“ či „Let Me Think About It“ se u nás poprvé představil na loňské Sensation, kde si okamžitě získal sympatie mnohatisícového davu. FEDDE LE GRAND do Prahy zavítá v rámci svého OUTPUT WORLD TOUR při kterém navštíví metropole jako New York, Miami, Barcelona, Paříž, Amsterdam, Londýn, San Paulo, a další Jeho vystoupení vždy přináší porci té nejlepší house music plnou nejnovějších hitů a remixů z jeho bohaté produkce, a i tentokrát se můžeme těšit na strhující show, kterou podpoří domácí DJs Michael Burian a Brian.

www.feddelegrand.com



Sobota 13. června slibuje další noc, na kterou budeme opět dlouho vzpomínat. Po dvou letech se dočkáme druhého klubového vystoupení MARKUSE SCHULZE v Praze. V rámci GLOBAL DJ BROADCAST WORLD TOUR vystoupí MARKUS v exkluzivním 5ti hodinovém setu, publikum mu rozehřeje kanadský talent Glenn Morrison, a noc zakončí Michael Burian. MARKUS SCHULZ aktuálně zaujímá 8. příčku v anketě DJ Mag o nejpopulárnějšího DJe planety. Naposledy vystoupil v Praze na listopadové Transmission, pro kterou složil hymnu s názvem The New World, k níž vznikl oficiální videoklip ze záběrů pořízených právě na Transmission. Videoklip aktuálně shlédlo na Youtube téměř 300.000 návštěvníků, a odvysílaly jej prestižní světové hudební televize jako MTV, holandská TMF a domácí Óčko.

www.markusschulz.com

Jak již bylo řečeno, tyto party se odehrají v novém unikátním prostoru SaSaZu v pražských Holešovicích. Speciálně pro PURE zde bude posílen zvukový aparát a přivezeny další speciální efekty. O videoprojekce se tradičně postarají holandští Vision Impossible. Vstupenky a VIP vstupenky do luxusních VIP prostor jsou v prodeji exkluzivně v síti Ticketpro.

Více informací na www.pureprague.cz.


 
PURE - Na Erick Morilla zadarmo! Erick Morillo headlinerem březnové PURE

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016