PARTYINFO

 

SENSATION - THE OCEAN OF WHITE

Datum konání:
06.06.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Housequake, Eric Prydz, Sebastian Ingrosso, Sander van Doorn, Tocadisco
Info:
http://www.sensation.com
Popis:
vstup předprodej 1090/1450/1650 czk, golden ticket 4490 czk
Line-up:
21:30 ROOG VS ERICK E FEAT MC GEE (HOUSEQUAKE)
23:00 ERIC PRYDZ
00:30 SEBASTIAN INGROSSO
02:00 MEGAMIX
02:30 SANDER VAN DOORN
03:45 TOCADISCO

AFTERPARTY
Oficiální afterparty proběhne v klubu Retro Praha a Studio 54.
 
17 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Sensation Czech Republic 2009 – Vyprodáno! Poslední informace k Sensation Czech Republic Tocadisco: "Na Sensation to prostě musí mít stále ty pravý grády!"
Sensation – poslední vystupenky v prodeji
Již potřetí přichází Sensation do České Republiky, a všemi očekávaný termín 6. června, se nezadržitelně blíží. Pro ty, kteří ještě váhají s nákupem vstupenek, přinášíme několik důležitých zpráv. Základní vstupenky na plochu jsou již téměř vyprodány, každým dnem mizí po stovkách, a aktuálně jich zbývá posledních 2000 kusů. Tyto vstupenky jsou v prodeji prostřednictvím sítě Sazka Ticket. V prodeji jsou stále vstupenky kategorie Golden ticket do klubového patra a na plochu. 10 dní před akcí jdou do prodeje také vstupenky Deluxe, které umožňují vstup pouze do klubového patra.
 


Chtěli bychom všechny upozornit, aby nekupovali vstupenky od neznámých jedinců, kteří nabízejí pod cenou falešné vstupenky ve všech kategoriích! Tyto vstupenky jsou neplatné, a na Sensation se s nimi nedostanete. Tyto případy jsou čím dál tím častější, a falešné vstupenky vypadají velmi věrohodně. Vystavujete se tak zbytečnému riziku, kdy vás podvodníci připraví o nemalé částky a zároveň přijdete i o zážitek ze Sensation. To samé platí i o nejrůznějších výherních poukazech ze soutěží v médiích.



Sensation s podtitulem The Ocean Of White proběhne v sobotu 6. června v pražské O2 aréně, a kromě ohromující produkce se můžeme těšit na vystoupení takových Djských hvězd, jako jsou Eric Prydz, Sebastian Ingrosso, Sander van Doorn, Tocadisco, či holandské uskupení Housequake, kde vedle DJské dvojice Erick E a Roog přivede mnohatisícový dav do varu legendární MC Gee. Sensation tak opět slibuje fantastický zážitek pro všechny, kteří první červnový víkend dorazí do O2 areny.



Více informací najdete na: www.sensation.com
 
Právě vyšla 2CD kompilace Sensation - The Ocean Of White Prague 2009 Sensation Amsterdam 2008 v sobotu 25. dubna na Óčku Sensation oznamuje hvězdný line up pro rok 2009 Sensation - Info ke vstupenkám a line up Sensation - nejslavnější taneční fenomén na světě se potřetí vrací do pražské O2 areny

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa ze Sensation a after v Retru Video: Jak to vypadalo na Sensation
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016