PARTYINFO

 

MINI & MALY

Datum konání:
30.01.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Anderson Noise (myspace.com/andersonnoise), Ladida (article rec.) & Marwin Shamma (marwinshamma.com), Clara Bailar (myspace.com/clarabailar)

2nd stage - Yannick (roxy praha) & Deff
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Anderson Noise: "Evropskou kulturu beru s respektem" Mini & Maly přivítá hosta ze Sao Paula
Anderson Noise a Luciano na Mini & Maly
Anderson Noise patří do staré školy brazilských techno djs, a vedle zemí příbuzného Markyho ho lze zařadit k zásadním postavám elektronické taneční scény na jihoamerickém kontinentu. Karnevalové pojetí techna a tech-housu, společně s producentskými aktivitami, dostalo Andersona jako headlinera do mnoha klubů po celém světě; Skolbeats v Sao Paulu, tokijského Wombu, pařížského The Rex klubu, nebo glasgowského The Arches a londýnského Endu (tady po boku zakladatele klubu Mr.C).
 


Přes acid housového dje v začátcích a organizaci vlastních techno/house dýchánků (kde mu prý pomáhala jeho matka jako hosteska) se Anderson Noise posouvá směrem k minimalisticky dynamickému pojetí taneční hudby společně s jeho typicky energickým přístupem k djingu (mezi TOP 100 DJ Magu se v roce 2008 objevilo jméno Anderson Noise ve spojení ´charismatický dj´). Anderson se u nás poprvé představí 30.01.2009 v Roxy na druhém pokračování rezidentní noci Ladidy a Marwina Shammy MINI & MALY, v pořadí již druhé vydání od premiéry noci, kterou odstartoval Dubfire. Už teď je znám i další headliner, a to na dubnové vydání, kterým bude Luciano (ch), aktuálně trůnící na třetím místě z TOP 100 za rok 2008 dle Resident Advisoru.

www.myspace.com/andersonnoise
www2.uol.com.br/noise
www.myspace.com/luciennluciano
www.residentadvisor.net/dj-page.aspx?id=573

Anderson Noise - Creamfields Buenos Aires 2007



Luciano - Sci.Fi.Hi.Fi.


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016