PARTYINFO

 

MINI & MALY

Datum konání:
30.01.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Anderson Noise (myspace.com/andersonnoise), Ladida (article rec.) & Marwin Shamma (marwinshamma.com), Clara Bailar (myspace.com/clarabailar)

2nd stage - Yannick (roxy praha) & Deff
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Anderson Noise: "Evropskou kulturu beru s respektem"
Další vydání minalové noci Mini & Maly proběhne již tento pátek v klubu Roxy. Vedle rezidentů Marwina Shammy a Ladidy dorazí na druhý díl této klubovky i usměvavý pán z Brazílie - Anderson Noise. Právě s ním si zde můžete přečíst krátký rozhovor. Od 7.2. se navíc můžete setkávat na Fun Radiu s dvouhodinovým pořadem Mini & Maly, kterým vás budou provázet Marwin a DJ Kalium.
 
V Praze budeš vystupovat v rámci minimalové noci Mini & Maly, ...je to tvé první vystoupení v České republice, případně v Praze?
 
Ano, bude to mé první vystoupení zde. Před hraním se snažím udělat si čas, abych si prohlédl i město, kde hraji, ale k tomu se nakonec dostanu jen zřídka.



Jaká je situace na vaší hudební scéně? ...a vnímáš nějaké rozdíly mezi evropským publikem a tím, pro které hraješ v Brazílii?

U nás máme elektronickou scénu velmi rozmanitou, a troufám si tvrdit, že i hodně početnou co do příznivců. Rozdíly samozřejmě jsou, evropské publikum je např. více zaměřeno na kvalitu hudby.

V Evropě jsi vystupoval několikrát, jaké byly tvé dojmy?

V Evropě hraju moc rád ...a také v Asii. Evropskou kulturu beru s respektem, navíc je to zajímavé, že odtud pochází plno zajímavých a často zásadních hudebních novinek, které se šíří do dalších částí světa.

Na jaké party se ty osobně cítíš nejlépe? Co preferuješ jako dj a jako “pouhý” účastník?

Nejlepší je to asi s přáteli na nějakém domácím večírku. Jako dj moc rád hraju tam, kde se lidé nemohou dočkat, aby si mě poslechli ;)

Dočetl jsem se o tobě, že jsi hrál s Mr. C v londýnském Endu, který se ale po dlouhých letech nadobro zavírá. Jak na The End budeš vzpomínat ty?

The End mě podporoval v Evropě jako nikdo jiný. Jako své díky jsem jim věnoval celou kapitolu v mém novém DVD “Connections 1969”. Je to hodně smutný, že ten klub končí.

Jedna z tvých mnoha hudebních aktivit je i vlastní podcast, ...jak dlouho už to běží a chystáš v tom nějaké novinky?

Podcast běží už šestým rokem na Radio Noise, navíc k tomu ještě od roku 2005 TV Noise - obojí na mém webu Uol.com.br. Stále děláme něco nového, a netýká se to jen podcastu. Právě teď třeba vyšlo moje druhé DVD.

Jaký hudební styl u tebe vítězí a nikdy tě neomrzel?

Jedině techno!

V českém Radiu 1 měli posluchači možnost slyšet tvůj celý mix pro barcelonský klub La Terrrazza. Jak bys ten set charakterizoval slovy?

Když jsem ten mix dělal, měl jsem na paměti dvě základní věci: náladu v klubu a koncept labelu Circle Music. A samozřejmě vše doplněné o desky, které mám osobně moc rád.

Zaznamenal jsi na techno/house scéně v poslední době něco tak zásadního a inovačního, co by stálo rozhodně za zmínku?

Těžko říct, ...ale teď hlavně poslouchám hodně nové producenty z Itálie, Anglie a samozřejmě Brazílie.

Co se ti honí hlavou před cestou do Prahy, na tvé první hraní u nás?

O každém vystoupení dost přemýšlím, je to hodně o výběru hudby apod. Největší rozhodování je ale většinou až když přijíždím do klubu. “See you there..”


Rozhovor vedl: Miroslav Hájek, Roxy promotion

Anderson Noise - Jonny (Re Dupre Remix)

 
Mini & Maly přivítá hosta ze Sao Paula Anderson Noise a Luciano na Mini & Maly

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016