PARTYINFO

 

SHADOWBOX BIG BAND SESSION 2

Datum konání:
30.01.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Koogi, Deadly Viperz aka Akira & Anakin, Nitropank aka Nitrous & 2K, Rudeboy, Panorama, ahZ
Info:
http://www.shadowbox.cz
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 40 czk, poté 80 czk
Line-up:
20:00 – 22:00 ahZ
22:00 – 23:00 Panorama
23:00 – 00:30 Koogi
00:30 – 02:00 Nitropank aka Nitrous & 2K
02:00 – 03:30 Deadly Viperz aka Akira & Anakin
03:30 – 04:30 Rudeboy
04:30 – ?0:00 all DJs b2b
 
 
Shadowbox.cz Big Band Session 2 v pátek v Matrixu
Shadowbox se po úspěšné říjnové premiéře opět vrací do Matrixu, tentokrát i s jeho zakladatelem a nejznámějším českým drum & bassovým DJem v jedné osobě: Koogim. Party dále rozjedou Deadly Viperz a Nitropank, předvedou se ale i mladší zástupci (Rudeboy s Panoramou) a jako host byl pozván ahZ.
 
Shadowbox v roce 2009 slaví deset let své existence. Ano, je to tak: od doby, kdy se z vln Radia 1 začaly ozývat drum & bassové rytmy a posléze byl založen i nejstarší zlomený web a booking, již uběhla celá dekáda. Druhé vydání Shadowbox Session nabídne DJe, kteří stáli u zrodu tohoto fenoménu i novou krev, pomáhající webu být stále aktuálním rozcestníkem pro milovníky drum & bassu.



Koogi po krátké pauze začíná být opět vidět v line-upech akcí, hraní si ovšem pečlivě vybírá, proto vám jeho příjemná selekce liquid funkových a deep rytmů nesmí ujít. Ať už jste pamětníci nebo jste drum & bass začali poslouchat teprve včera – Koogi je povinnost a potvrzuje to i Nitrous, další z DJs, jež se předvede s 2K v rámci nitropankáčské show: "Koogiho jsem slyšel nedávno na Sebovi v Roxy a už se nemůžu dočkat na stejně laděný zážitek, protože mě náramně bavil."



Selekce Nitropanku skvěle lahodí každému uchu, chutnají u ní lépe drinky a pohybové ústrojí dostává přesně tolik impulzů, kolik potřebuje k příjemné rozcvičce. Nitropank aka Nitrous & 2K, jejichž hlas můžete slyšet z Radia 1, platí za univerzální dvojku, jež se trefí do vkusu každého - při jejich setech nezůstává prázdný parket.



Když nastoupí dívky do prvních řad a teplota v klubu vzroste, značí to jediné: hrají Deadly Viperz. Akira s Anakinem rozdovádí vše, co se dýchá i nedýchá, hýbe se i nehýbe za použití všech zbraní jejich arzenálu. Na své si rozhodně přijdou i milovníci ostrých a drsných pecek - Zmije poslední dobou rádi zatopí pod kotlem hned od první desky, a protože atmosféra klubu Matrix a pokročilá hodina jejich setu vybídne k rozjetí masakru, dočkáte se ho! Akira k tomu dodává: "Budeme hrát jak pro ty, co rádi pořádný sado-maso, tak pro sssexy ženy se smyslem pro deep romantiku."



Další zástupci Shadowbox "Big Bandu" vám nadělí jiné zajímavé polohy. Rudeboy dá ochutnat ze svého výběru veselých, tanečních i zamyšlených skladeb, Panorama naproti tomu skvěle uvede Koogiho se selekcí rozjetých, avšak atmosféričtějších tracků. Úvodní dvě hodinky bude návštěvníky rozehřívat Shadowboxí přispěvatel a host ahZ, který potěší každého milovníka oldschoolových a legendárních zvuků, například z labelu Good Looking.

Ať už dáváte přednost deepovkám, liquid funku, hitovkám, tech stepu či jump-upu, uslyšíte naprosto vše, navíc v exkluzivním a dechberoucím podání. Pokud chcete před pátkem ochutnat Shadowbox produkt, stáhněte si některý ze setů:

Koogi – Shadowbox

Deadly Viperz – Rapid Movement
Nitropank - live @ Shadowbox on Radio 1
Nitrous - Exclusive mix 4 Drumandbass.cz
Rudeboy – Exclusive mix 4 Drumandbass.cz
Panorama – Two Sides
ahZ – Barák mix

Do Matrixu můžete zavítat již od 20:00, vstupné bude za 40 Kč až do 22:00, odkdy se začne vybírat pohodových 80 Kč. Více o této akci naleznete na www.shadowbox.cz, informace o dalších plánovaných parties hledejte na stránkách www.junglednb.cz.

Další akce JungleDNB série:
pátek 06.02. Rollingbass 13
pátek 13.02. Bomb da Bass: Drumandbass.cz vs. Redrum
pátek 20.02. Junglist Radiance - DJs K (CA) & Mighty Melody (DE)
pátek 27.02. Jump: Slovak edition
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016