PARTYINFO

 

CARNAVAL

Datum konání:
16.01.2009 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Texx (techno.cz), Macio (djmacio.com)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
DJ Texx hostem lednové akce Carnaval v PH+
V lednu se do PH+ vrací noc Carnaval. Hostem bude DJ Texx velmi talentovaný DJ se schopností rozdovádět dav bez ohledu na místo a čas…
 
DJ Macio se po delší odmlce způsobené jeho maximální vytížeností vrací na místo, kde začala jeho profesionální Djská kariéra. Dnes je rezidentem vyhlášených pražských klubu Mecca a Duplex, má za sebou řadu vystoupení nejen v čechách ale také na slovensku a v Itálii.



Hostem na lednovém carnavalu bude DJ TEXX – talentovaný zástupce stáje techno.cz - nenechte se ale zmást tím technem – jeho doménou je house music ve všech zábavných podobách.

DJ Texx patří k nejúspěšnějším českým DJům nastupující generace. Od léta 2003 vystupuje také jako součást DJ teamu Funk Punx, které na sebe mimo letních festivalů a rezidencí v pražské Roxy upozornilo mixovaným CD, které vyšlo jako příloha listopadového čísla časopisu XMAG. V současnosti má Texx čtyři rezidentní noci – LookBetterNaked a Frisky (v nejpopulárnějším pražském housovém klubu Mecca), Ping Pong House v L’Enfer Rouge a Massage v brněnské Vyhlídce. Pravidelně vystupuje také v after party klubu Studio54.
 

Reporty

 
Report z party Carnaval v PH+ od Scion
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016