PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
22.01.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Vik (sunakashi), Mar-Gec-Al (techno.cz
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Už zase to v peněžence po náročném konci roku vesele šustí a po tolika dnech lenošení vás to už zase táhne ven? Však bylo také na čase a tak si s klidným svědomím tenhle víkend prodlužte a svůj párty maratón odstartujte už ve čtvrtek a to pouhých pár centimetrů od vltavské hladiny! Na House boatu U Bukanýra se totiž uskuteční první letošní Unplugged, večírek serveru Techno.cz, na němž každý z hráčů hraje jinak než obvykle... A co že tu protočí Vik, Mar-Gec-Al a Face? Dubby house, minimal house, electro house a věřte nebo ne - také trance, který frčel na začátku devadesátek! 
 
Hlavní protagonisty této noci už znáte, víte také co budou hrát, ale jak si své role vlastně rozdělí? Párty již tradičně odstartuje sám rezident DJ Face a ten se i tentokrát bude snažit o dochvilnost – osmá večer bude tak akorát! Akorát na to, aby se tu nad dubovou podlahou rozezněl dubby house plný dlouhých ozvěn a zahuštěných zvuků jemuž bude společnost minimálně hodinu dělat minimál. Za gramofony ho pak vystřídá další z hrajících pisálků a přestože se slůvko “trance“ objevuje v jeho reportech s podpisem Mar-Gec-Al velmi často, jeho set bude hrát všemi barvami a vokály a electro house přeci jen trochu převažovat. Trance tu však roztočí člověk, od něhož byste to rozhodně nečekali. Pamatujete si ještě Stellu od Jam & Spoon, Age Of Love od Age Of Love, Forbidden Fruit od Paula van Dyka a jakoukoliv dlouhatánskou pecku od Olivera Lieba? Pak se máte na co těšit, nečeká vás Remember House, nýbrž Remember Trance – tohle bude speciální mix pro skutečné pamětníky a DJ Vik, váš dobře vybavený průvodce, pamatuje opravdu ledacos...

I tento čtvrtek se na palubu nalodí další zástupci serveru Techno.cz, který vám každý den přináší informace o dění v klubech po celé republice a věřte, že ani jeden z nich nekouše... Potřebujeme reakce na naši práci, poraďte nám, na co se máme v nejbližších dnech zaměřit, o čem byste si chtěli číst. Vašich podnětů si rozhodně vážíme a rádi své čtenáře poznáme osobně!     

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 26. února 2009 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Can Dooley aka Dan Cooley a Biscuit (Nightphunk Recordings).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016