PARTYINFO

 

PIRATES OF SOUND

Datum konání:
24.01.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Tossit (Sirius), Lillou (roxy), Carl King
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Pirates of Sound @ Bukanýr
Pirates of Sound se vrací na Bukanýr a 24. ledna je na programu v pořadí páté pokračování. Naše pozvání přijali dva nám vzácní hosté – Lillou a Carl King. A jako motto pro tento večer volíme: "Únik z mrazivé Evropy prostřednictvím lodního lístku na místa oplývající plody minimal a house frekvencí."
 
Lillou jistě netřeba dále představovat, jako djka patří nejenom do chilloutu v Roxy, její rukopis na lodním lístku je všem pirátům dobře známý a pro jiné bude – věříme - příjemným překvapením, a to nejen pro osobitou komunikaci s nalodivšími se piráty.

Carl King z daleké Moravy je dalším nám spřáteleným pirátem, který roztáčí široké kotouče různých barev. Vystupuje pravidelně v olomouckých a brněnských klubech, stará se o svoji dílničku a často kouzlí ze skladeb labelu Playhouse. Ale nejenom, tenhle dj stojí za pozornost!

Pokud byste snad ještě váhali, můžete poslechnout warm Pirates of Sound Mix, který umíchal Carl King pro pořad C.r.a.z.y Show na Radiu DJ s datem 18. ledna (neděle) mezi osmou a desátou na frekvenci 89.0 nebo 102.9 FM. A jako obvykle: Více tralala a bez vstupného!!! Odplouváme kolem desáté. Rezident Dj Tossit ve warm-up setu!

K hledání toho správného pirátského kostýmu máme pro vás záznam Carla Kinga, který vystoupí na Pirates of Sound v sobotu 24.01., z C.R.A.Z.Y. Show na Radiu DJ (89.2 a 102.9 FM), kde vystoupil minulou neděli. Naleznete jej zde.

Nebyli bychom ale Piráti, kdybychom nedělali i jiné neplechy. Vyměníme loď na jednu noc za surfování na vlnách zvuku uvelebení v pohodlných pohovkách. Dejte si pozor na čtvrteční večer v Jet Set City Center (V Jámě 6, P1). Opravdový Pirát zvuku Monotype a rezident Tossit připraví clicks-n-cuts-ambient-minimal set, aby vás řádně připravili na další víkend v Pirates of Sound stylu. :-)

*Argghhh*

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016