PARTYINFO

 

TWO FACES OF HOUSE MUSIC

Datum konání:
02.01.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Café Amsterdam
DJs:
Face (techno.cz), Vik, Giggles
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Two Faces of House Music v Cafe Amsterdam
Chtěli byste si udělat novoroční výlet do Amstru, ale po všech těch hromadách cukroví, kilech salátu, parádních řízkách a bujarém Silvestru budete určitě tak zoufale líní na krok? Tak co s vámi? Padesát metrů od Svatého Václava svou kolíbavou chůzí snad zvládnete a ani toho jeho koně nebudete potřebovat! Adresa Washingtonova 9 totiž ve svém suterénu ukrývá takový malý pražský Amsterdam a je jen na vás, jak si pobyt v tomhle sympatickém prostoru užijete...
 
Pokud chcete roztaženému žaludku dál dopřávat nějaké to potěšení, sáhněte po zdejším menu. Bude to jedna z holandských specialit a k ní chilské či argentinské víno nebo snad zmrzlina, dortík, horká čokoláda, kafčo nebo alko či nealko koktejl? Vybírejte, objednávejte!



A nebo snad toužíte pro své tělo naopak něco udělat a tím pádem splnit novoroční předsevzetí. Vytančete to všechno! Ačkoliv se páteční večírek jmenuje 2 Faces Of House Music, nakonec vám tu budou vyhrávat pánové tři. Krátce po desáté se předvede první rezident všem známý hudební fajnšmekr DJ Face, který o něco později přivítá hosta večera DJe Vika a nakonec se můžete těšit na druhou rezidentní tvář DJe Gigglese. Stylová pestrost tohoto večírku je jednoduše zaručena a každý by tak měl být spokojen!

Tak jak? Jídlo nebo muzika nebo snad poteče alkohol proudem? A což takhle to všechno zkombinovat? Užijte si to!
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016