PARTYINFO

 

KINETICPARTY.CZ - WARM UP O2 DMA 08

Datum konání:
07.02.2009 - sobota
Místo konání:
Soběslav - Paluba
DJs:
Tvyks, Vectif, Efendy vs. Jay Beck, Martin Frank
Popis:
start 22:00, vstup 99 czk
Line-up:
21:30 - 23:30 Martin Frank
23:30 - 01:00 Vectif
01:00 - 03:00 Tvyks
03:00 - 05:00 Efendy vs. Jay Beck
05:00 - 06:00 pink ponk djs
 
 
Rozhovor s účinkujícími sobotní Kinetic Party - warm up 02 DMA
Našláplý line up únorového Kineticu
Tento díl Kineticu se uskuteční 7.2.09 a bude zároveň Warm Upem na O2 Dance Music Awards 2008. V průběhu akce budou moci návštěvníci online hlasovat do této hudební ankety a dát hlas svému oblíbenému dji, skupině, klubu, festivalu atd. A jací hosté nás poctí svou návštěvou?
 
Headlinerem večera bude jeden z nejoriginálnějších českých djů, dj Tvyks. Mohli bychom vás nalákat třeba na jeho pestré žánrové rozpětí. Do svých housových setů mixuje prvky acid housu, dirty housu, punku, disco punku, electra, hardrocku, funku, ale třeba i ravu. Věnuje se nejen dingu, ale i produkci, moderování v rádiu a pořádání vlastních akcí.

Vectif poprvé přičichl k elektronické hudbě během studií v Anglii. Po návratu do Prahy si pořídil vlastní gramofony a začal trénovat. Ovoce sklidil poměrně rychle, v roce 1998 uspořádal svou první akci a už to jelo…Dnes patří k naprostým špičkám housové scény a je residentem oblíbené party Plastique pořádané v pražském klubu Radost FX

I další host dj Martin Frank je velice významnou osobností české taneční scény především v oblasti electra a housu. Jeho diář je nabitý pravidelnými datumy v prestižních klubech jakými jsou např. Roxy, Duplex, Fléda, Radost FX, Mecca…

O další versus set se postará Jay Beck a Efendy. Tyto dva jihočeské velice produktivní dje určitě znáte moc dobře a proto si myslím, že rozepisováních jejich biošek by bylo zbytečné. Jsou residenty českobudějovické Electro Party a i tady předvedou skvělou show, na kterou stojí za to se jít podívat a společně s nimi si pořádně užít.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016