PARTYINFO

 

BLUE MONDAYS

Datum konání:
12.01.2009 - pondělí
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Face, Felix & Zorin aka Popshot Boys
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Pekelnej bar hlásí s příchodem Nového roku změny ve své dramaturgii
Pekelnej bar si pro vás jen několik dnů po příchodu Nového roku s koncovým číslem devět připravil několik změn týkajících se především parties ve všedních dnech a vězte, že díky svému pestrému programu stojí za to, do tohoto příjemného pražského klubu, který má rozhodně svým návštěvníkům co nabídnout, zavítat i v pracovním týdnu!
 


BLUE MONDAYS


Všechny pondělky budou od Nového roku patřit již zaběhlému večírku Blue Mondays, který doposud probíhal jednou za 14 dní. Brány Pekelnýho Baru budou v pondělí otevřeny již od 17.00 hodin! Dostanete tak jedinečnou možnost hned po Vaší celodenní činosti relaxovat s přáteli, probrat co bylo či nebylo o víkendu a naplánovat následující týden u dobrého pití a příjemné hudby.

O atmosféru se budou starat ti nejlepší z řad pražských chill & downtempo djs jako Face, Felix & Zorin aka Popshot Boys, Biscuit a Dušo Dash. Návštěvníci si při pití osvěžujících pekelných koktejlů budou moci vychutnat kvalitní barovou hudbu, které by se dalo říkat moderní chill out. Jedná se o styly balearic house, cosmic disco a nu disco, které ve světě začínají slavit velký úspěch a prezentují je projekty jako např. Aeroplane, LSB, Holy Ghost, Hercules and Love Affair, Emperor Machine, Reverso 69, nebo severská dvojice Lindström & Prins Thomas. BPM většinou nepřekračuje 120 BPM, ovšem výslednému zvuku to vůbec neubírá na energii, ba právě naopak! Nemusíte být intelektuálové, ani hudební fajnšmekří, tenhle groove, jak pevně věříme, si jednoduše zamilujete a pozitivně tak odstartujete nový týden. Modré pondělky se těší na vaši přízeň!

TUESDAY ESSENTIAL

Úterky pro náročnější DEEP HOUSE & FUNKY BREAKZ

V úterý se mohou všichni návštěvníci Pekelnýho baru těšit na kvalitní deephouse a funky music v podání rezidentů Spinala, Farellyho, Canaca a Mersiho, který při svém vystoupení naplno využívá všech možností gramofonů doplněných mikrofonem a bongy. Výše zmínění rezidenti si na tento povedený večírek zvou spoustu zajímavých hostů, kteří vhodně zapadají do jeho konceptu a nezůstávají jen u dj´s, ale oslovují i hudebníky, kteří je doprovází při djských setech. Pokud patříte mezi příznivce těchto stylů nebo každé úterý váháte kam vyrazit za kvalitní hudbou, večírky TUESDAY ESSENTIAL by pro Vás měly být přinejmenším dobrým typem.



MIDWEEK VIBRATION

Pekelný středy v novém kabátě!

Koncentrovali jsme pro Vás dohromady pekelný djs, kteří prezentují to nejlepší z electro house, progresive, tech-trance, tech-house a minimal techna současnosti! Vždy dostanete ve středu směs hudby jakou od ní budete očekávat! Můžete se těšit i na více zajímavých hostů, kterými mají v plánu okořenit rezidentní djs Pete Walk, Adam Cloud, Marshall, Rewis, Subgate, Kifli, Matamar project a partnerský djs team Pavel Faktor a djane Holly hudebně nový koncept parties MIDWEEK VIBRATION!


HELL´S FIFTH DAY

Čtvrtek ve znamení NEW TREND DISCO

Každý čtvrtek Vás bude v Pekelným baru hudebně doprovázet djský team Mark Twin, Raffael de la Rouge a Billy Bright, kteří hrají sety nabité energickým happy, disco a electrohousem a skvěle Vás naladí na nastávající víkendové parties. Pánové nejsou na pražské housové scéně žádnými nováčky a ví co na návštěvníky klubu zaručeně funguje.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016