PARTYINFO

 

ULTRA HIGH SESSION - DJ FELIX B-DAY PARTY

Datum konání:
16.01.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Felix, Zorin, Kifli & Carrasco, Alibabas & Bim.Bo, Finidi, Joshek, K.Sandra, Electromafia, Holly & Pavel Faktor
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 Alibabas vs. Bim.Bo
22:00 Hellectro aka Mathew & Finidi
23:00 Felix vs Zorin aka Popshot DJs
00:00 Electromafia
01:00 Joshek
02:00 K.Sandra
03:00 Martin Frank
04:00 Kifli vs. Carrasco
05:00 Holly & Pavel Faktor
 
 
Pekelná electro noc "Ultra High Session" ve znamení narozenin Felixe a Kviki
Pekelná noc Ultra High Session vás v pátek 16. ledna zve na svůj speciální díl. Speciální jednak proto, že zde oslaví narozeniny duchovní otec téhle divoké párty DJ Felix a naše známá fotografka Kviki a speciální i proto, že zde za jeden večer vystoupí hned 14 DJs. Ti představí to možná nejlepší ze současné taneční hudby. 
 
Tak především techno DJane K.Sandra – mladá a talentovaná DJka, jejiž popularita roste každým dnem (myspace.com/djksandra). Ze Svitav přijede DJ Joshek, který se už třese na to, jak naservíruje jeho speciální dávku electra. To samé by se dalo říci i o Electromafii – DJovi ze severu Čech. Hellectro aka Mathew a Finidi, v Pekelným Baru známá electro dvojka, přijdou pogratulovat i tento večer. Na poslední chvíli potvrdil svou účast i Martin Frank, v Praze populární DJ kombinující electro house s progresivnějšími prvky.



Alibabas a Bimbo rozjedou celou párty svým pojetím energické house music. Pavel Faktor a DJane Holly si vystřihnou ranní set, kde prokombinují tech-house a svěží techno beaty. Kifli a Carrasco zas slibují vibrace na pomezí progressive house a trancu. Ještě někdo chybí? DJ Felix vs. Zorin aka Popshot Boys, kteří se nebojí mixovat disco, electro, nu rave, electroclash. Na týhle párty si přijde opravdu každý na své a pokaď zrovna nepatříte ke gratulantům, vůbec to nevadí. Zván je každý, kdo se chce v pátek 16. ledna od 21.00 hodin skvěle bavit. Narozeninové občerstvení a výzdoba nebudou chybět.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016