PARTYINFO

 

DRUM AFFECTION

Datum konání:
09.01.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Generation Dub (uk), Dope Ammo (uk), P.No (it), Sayuz, Nuz_D (it), Frock, Rich, Owec, Mc Jacob
Popis:
start 20:00, vstup 75/150 czk
 
 
Páteční Drum Affection v Retro Music Hall
Stejně jako nám odplynulo dnes již vzdálené milenium minulé, tak i letošní rok se blíží ke konci. Nezbývá než vás pozvat na naši první posilvestrovskou akci Drum Affection, která se uskuteční 9.1.2008 v již tradičně hostujícím klubu Retro Music Hall. Vaše přízeň nepolevuje a tak vám jako novoroční dárek nadělíme hned dva zahraniční hosty. Nejdříve bychom představili rozvášnovače gramců Generation Dub, kteří se na hudební scéně pohybují již přes 5 let a hudba je opravdu jejich živlem, jelikož je i živí a to jak produkce v Ganja Records, tak např. tvorba music pro filmy. V jejich setech se prolínají nejrůznějsí styly. Určitě se nemusíte bát stereotypnosti. Kvalitu muziky potvrzuje i spolupráce s mnoha UK ale i USA DJs. Za zmínku také stojí, že jde o jejich první vystoupení v ČR.
 
Také DOPE AMMO na této party najdou své zastoupení. Tento label složený z několika nadšených promotérů se dal dohromady už v roce 1996. Zkušeností posbírali přemnoho. Nezbývá nám než se těšit z jejich návštěvy jelikož jsou vytíženi spoluprácí s takovými partnery jako Scratch Perverts, Kosheen, Slipmatt… a jejich tvorbou hudby pro videohry od Sony. Nesmíme zapomenout na naše domácí stálice mezi nimiž dominují P.no a Sayuz, jenž není třeba představovat a kteří vám tuhle úžasnou noc zprostředkují.

Dalšími z domácích budou: DJs OWEC z Bassdetonation, NUZ_D z Itálie, FROCK z Nextwave a RICH od Bassbeastů. Role MCho se ujme JACOB ze Skyline a jako VJs se předvedou MENURAK a EFIKS.
Pokud vás zajímá produkce Dope Ammo, neváhejte si stáhnout set namíchaný Nicky Blackmarketem přímo zde:

DOPE AMMO Presents Roots And Future // Mixed by Nicky Blackmarket

Dobrá zpráva pro všechny, kteří se již těší na lednové vydání Drum Affection je, že vstupenky si můžete pořídit i z pohodlí vašeho domova na www.ticketstream.cz, nebo ve všech prodejních místech Ticketstream a to za předprodejní cenu 75 Kč (cena bez poplatků prodejce). Na místě je cena stanovena na 150 Kč.

CHCETE ZAKOUPIT VSTUPENKU ONLINE, NEBO PROVÉST REZERVACI? // KLIKNĚTE ZDE!

Více informací na:
www.drumaffection.cz
www.rollingbass.org
www.czechit.org
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016