PARTYINFO

 

POD ČAROU

Datum konání:
15.01.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Hala Alta 23
DJs:
Bonus (Sporto), Gothaj Junior, Shuffle & Revival
Live:
4 Signs
Info:
http://www.podcarou.com
Popis:
start 20:00
 
 
Informace o čtvrtém ročníku projektu Pod čarou
 
 
Projekt Pod čarou je každoroční výstavou studentů nepřijatých na vysoké umělecké školy a hlásících se znovu. Letos se bude konat již 4. ročník, v zastoupení těchto uměleckých škol:

•    Akademie výtvarných umění v Praze
•    Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze
•    Akademie múzických umění v Praze (HAMU, DAMU, FAMU)

Celý projekt vznikl za účelem podpory a poskytnutí možnosti prezentace a realizace nepřijatých studentů v závěrečných kolech přijímacích zkoušek.

O vysoké umělecké školy je vzrůstající veliký zájem, tudíž mohou být závěry přijímacího řízení často zavádějící. Tato výstava je mimo konzultací s danými profesory dobrým způsobem, jak prezentovat svou práci v konfrontaci s ostatními. Využít jiné prostory a prostředí.

Výstava se koná vždy v termínu před následujícím přijímacím řízením, zpravidla v období ledna, a jsou na ni pozváni i profesoři daných ateliérů. Projekt je otevřen všem uměleckým směrům, od roku 2007 je rozšířen i o směr filmový. V letošním roce bychom tento projekt rádi rozšířili o další směr a spojili se s dalšími katedrami uměleckých škol a to s HAMU a DAMU. Vystavovaným pracím se meze nekladou, naleznete zde malbu, fotografie, sochy, instalace zvukové – audiovizuální, filmy atd. …

Samotná výstava a její vernisáž bývá obohacena o bohatý doprovodný program, zpravidla tvořen úspěšnými mladými lidmi, kteří vynikají ve svém oboru, např. studenti hudebních oborů mající vlastní a zaběhnuté a známe kapely, či lidé věnující se djingu.

Pro jednotlivé ročníky se snažíme využívat různých výstavních prostorů a rádi bychom udrželi tradici „každý rok na jiném místě“.

www.podcarou.com
www.inter-art.cz

Taneční performance, bar, videoprojekce.

Vystavující: kolem 30 lidí v zastoupení AVU, VŠUP, FAMU, DAMU.

Jak se dostat do haly: Tramvajová zastávka „Výstaviště“ vedle autobazaru vchod k horolezecké stěně Mamut, v komplexu hal asi 4 hala značena Studio Alta, hala č. 23.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016