PARTYINFO

 

BUBBLES - TANCEM PROTI AIDS

Datum konání:
30.01.2009 - pátek
Místo konání:
Olomouc - KD Sidia
DJs:
Lucca, Laydee Jane, Orbith, Michael C, Michael Scuberman, Michaela Salačová, Charlie (sk) vs Wolscha, Muerto vs Dybezz, eF
Popis:
start 19:00, vstup 120/150 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Charitativní akce Bubbles koncem měsíce v Olomouci
Elektronická taneční párty Bubbles se 30.ledna, po ¾ roce, opět uskuteční v její rodné Olomouci, v KD Sidia s kapacitou přes 2000lidí. Jelikož je nový rok, doba předsevzetí, my jsme si pro tento rok dali do vínku, že se chceme v době světové ekonomické krize, kdy všichni budou mít hlouběji do kapsy, věnovat, díky naší akci, charitativním projektům. Pro tento díl jsme spojili síly s občanským sdružením: Společně s nadějí proti AIDS a drogám. Den před naší akcí proběhne workshop: Hrou proti AIDS pro základní a střední školy a dne 30.1. se pro odrostlejší populaci uskuteční, charitativní párty Bubbles, jejíž výtěžek jde právě na toto sdružení.
 


Nutno podotknout a vyzdvihnout, že i všichni vystupující, které na tomto díle uslyšíte, se vzdávají části svého honoráře. A na koho se tedy můžete těšit? Line-up tohoto dílu by se dal shrnout anglickým zaklínadlem: THE BEST OF CZECH DJs, protože z první šestky, podle DMA 2007, se objeví hned čtyři: královna českého djingu Lucca, dále Laydee Jane, Orbith a Michael C. Svojí přítomností přiloží jistě polínka pod kotel i okouzlující Michaela Salačová a Michael Scuberman, československé pokrevní bratrství spojí ve svém premiérovém společném setu djové Charlie a Wolscha. Jak jste už zvyklí, na naší akci dostávají příležitost i mladí, neklidní a talentovaní, tentokráte dostanou příležitost ukázat své umění ve versus setu dj Muerto vs Dybezz a dj eF.  

Meeting Points Olomouc: Arktic Club, Blafl Stuff Irish Pub, Cafe Destiny, Cocktail Bar Osa, Cocktail Bar Sonique, Delano Bar, Mitril Club. Pokud navštívíte během 16.1.-29.1. některý z našich spřízněných barů a vypijete tři drinky z našeho Bubbles menu, dostanete 50% slevu na naši akci.

Zvuk, světla a lasery zajistí firma www.cyberdevices.cz, která přiložila ruku k dílu k našemu projektu a slibuje audiovizuální show, která v tak rozsáhlé formě v Olomouci ještě nikdy nebyla.

Předprodejová místa: Síť prodejen Titty Twister

Na závěr děkujeme všem našim partnerům, kteří podpořili náš projekt, partnery bez nichž by tato akce nemohla proběhnout : Hotel Sigma, Jägermeister, Coca-Cola, Red Bull, Titty Twister, Party in House, Pepino, www.skateshop.cz a audiovizuální firma www.cyberdevices.cz. Samozřejmě předem děkujeme také všem lidem, kteří nás poctí svojí návštěvou, pomůžete dobré věci a navíc se dobře pobavíte, to slibujeme :)

S pozdravem BUBLI, BUBLI Váš Bubblesteam :)
Případné dotazy či žádosti posílejte na bubblesinfo@seznam.cz.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z Bubbles v Olomouci od Ronnyho
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016