PARTYINFO

 

LET‘S GO TECHNO!

Datum konání:
13.02.2009 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Eric Sneo, Ian Void, Agent, Home, Golpe, Miquel, Tzésar, Subsist vs. Ala, Clara Bailar, B.unq! vs. XTR, Heaton, Katie, Sonja
Info:
http://www.letsgotechno.cz
Popis:
vstup 280/330 czk, vip 500 czk
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední informace k páteční Let’s Go Techno
Pro někoho životní láska, pro jiného kult, životní styl a nebo nejvíc kalba. Techno je znovu zpátky a dle Vašich reakcí se blíží něco velkého. Píše o nás Mladá Fronta a možná dorazí i jedna internetová televize… My už trochu tušíme, jak bude vypadat letošní 13. únor a odvážíme se říci, že do L-klubu se vrací stará dobrá atmosféra tanečních párties!
 

Již tento pátek slavíme 15 let tanečních párties v legendární pardubické techno mecce, L-klubu, kde vyrostla nejedna generace kluberů. Bude to nejbouřlivější narozeninová párty co kdy L-klub zažil a na ní nesmíš rozhodně chybět! Ty jsi oslavenec a je to také tvoje párty. Pojď ukázat kolik nás je, jaká jsme jedna velká rodina a zaplnit tradiční místo setkávání starých známých a všech kamarádů s davem milovníků nefalšovaného techna.


Let’s Go Techno Djs - všichni djs se již na Vás těší a akci si budou naplno užívat s Vámi. Eric Sneo potvrdil svoji live drum performanci na elektronické bicí, čeká Vás techno kotel v pravém slova smyslu, Ian Void přiveze pecky, které se neodmyslitelně zapsaly do historie techno music a v L-ku odehraje svoje poslední vystoupení z klasických vinylů. Headlinery akce doplní na hlavní stagei domácí špička Agent, Gople, Home a východočeši Miquel, Tzésar a Subsist vs. Ala.

Na druhé stagei tě čeká vůbec poprvé v historii L-ka čistě ženská stage. Svými mixy tě bude hýčkat pětice djek od minimal techna přes progressive house až po hard techno. Hrají Clara Bailar, B.unq! vs. XTR, Katie, Sonja a Heaton.

Vstup – výstaviště ABC/ L-klub bude zpřístupněno návštěvníkům 13.2.2009 od 20. hodin.. Akce končí v 7:00. Pro rychlé odbavení budou zřízeny dva samostatné vchody (výherci & akreditace, vstupné na místě).

Security - o Vaši bezpečnost a hladký průběh akce se bude starat vyškolená bezpečnostní služba. V případě jakéhokoliv dotazu a požadavku prosím kontaktujte je.

Záchranáři – v případě náhlého zhoršení zdraví nebo úrazu na párty je možné se obrátit na profesionální zdravotnický dozor, který zajišťuje Rescue Pardubice ve spolupráci se ZZS Pardubického kraje.

Kontrola u vstupu - z důvodu zvýšení bezpečnosti Vás všech se návštěvníci před vstupem do ABC klubu podrobují osobní prohlídce. Mějte prosím trpělivost při osobních prohlídkách - věřte, že je to opravdu pro bezpečí nás všech.

Šatna - veškeré věci, které budete během průběhu celé akce nutně potřebovat, si můžete vzít dovnitř. V zájmu Vaší bezpečnosti Vás chceme však požádat, abyste si vše ostatní odložili do šatny, kde se Vám věci neztratí.

Sound & lights park & DVJ show - výkonný sound systém zvučící letní open airy přímo v klubu, oblíbená laser show na obou djských stageích, nejmodernější djská technika, videoprojekce a poprvé v L-ku trend co ovládá Evropu - DVJ show mixovaná živě na párty simultánně se sety vystupujících djs a další vychytávky.

Jak se dostat do pardubického L-klubu?

Vlakem:
vlakové nádraží Pardubice je jednu z hlavních vlakových křižovatek České republiky. Snadno a rychle se tak do Pardubic dostanete ze všech měst a uzlových bodů naší železniční sítě. Jízdní řády naleznete na www.idos.cz.

Autobusem:
Z mnoha měst můžete využít také autobusovou dopravu. Podrobnosti naleznete opět na www.idos.cz.

Autem: Doprava do Pardubic je snadná díky nové dálnici D11 z Prahy do Hradce Králové, kde je přímé napojení na hlavní silnici do Pardubic. GPS: N50°1'57.79" E15°46'56.19

MHD: V případě, že se rozhodnete využit MHD Pardubice, Vaše cílová zastávka bude Karla IV. Sem se dostanete pomocí linek 6, 8, 19, 25, 88. Poté přejděte silnici a vydejte se doprava. Budete míjet Plavecký areál společně s výstavištěm Ideon (Technomasters párties) a po cca 100 metrech chůze jste na místě před klubem. Více na www.dpmp.cz.

Výherci a akreditace – Pro výherce soutěží a akreditované je zřízen samostatný vchod. Všichni výherci soutěží k akci Let’s Go Techno! budou kontaktováni promotérem nejpozději dne 11.2.2009. Výhry je možné vyzvednout u vstupu do klubu oproti předložení občanského průkazu. Přímo v L-klubu bude probíhat ještě jedna soutěž o značkové hodinky STORM!

Předprodej vstupenek a vstupné na místě - až do pátečních 15. hod máte možnost zakoupit vstupenku v síti Ticketportal za předprodejní cenu 280 + poplatky. Na místě bude k dispozici dostatečný počet vstupenek za cenu 330 Kč a také VIP vstupenky.

L-klub slaví a vstupuje do nové etapy. Uvidíme se v pátek!
 
Ian Void: "Techno metamorfózuje!" Eric Sneo: "Mám rád kolem sebe nahé ženy" Soutěž pro producenty - vytvoř hymnu Let’s Go Techno! Let’s Go Techno! tě zve na warm upy První informace o chystané akci Let's Go Techno!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Let’s Go Techno od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016