PARTYINFO

 

LET‘S GO TECHNO!

Datum konání:
13.02.2009 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Eric Sneo, Ian Void, Agent, Home, Golpe, Miquel, Tzésar, Subsist vs. Ala, Clara Bailar, B.unq! vs. XTR, Heaton, Katie, Sonja
Info:
http://www.letsgotechno.cz
Popis:
vstup 280/330 czk, vip 500 czk
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední informace k páteční Let’s Go Techno Ian Void: "Techno metamorfózuje!" Eric Sneo: "Mám rád kolem sebe nahé ženy"
Soutěž pro producenty - vytvoř hymnu Let’s Go Techno!
S blížící se oslavou 15. letého výročí tanečních párties v L-klubu přicházíme s velkou výzvou pro všechny začínající, pokročilé nebo profesionální producenty. Tvoříš muziku, patříš mezi návštěvníky legendárního L-klubu, máš soutěživého ducha a chceš dát o sobě trochu vědět? Vyhlašujeme týdenní hudební soutěž pro všechny, kdo tvoří elektronickou music na téma „Hymna L-klubu/Let’s Go Techno! hymna“.
 
Zhudebni svoje myšlenky a vytvoř hymnu párty Let’s Go techno! Hudební žánr není omezen, může to být jakýkoliv styl, který za 15 let v L-klubu zazněl a je pro tebe charakteristický právě pro L-klub. Co tě napadne když se řekne L-klub? Dej se do tvoření, nejlepší práce zveřejníme na webu www.letsgotechno.cz a absolutního výherce náležitě oceníme.

Soutěž probíhá od 3.2.2009 do 10.2.2009.

Svůj soutěžní track ve formátu mp3 a datovém toku minimálně 256 kbits/s nahraj kamkoliv na web a odkaz ke stažení odešli na email produkce@letsgotechno.cz. Do předmětu zprávy napiš slovo hymna. Upozornění! Nezasílejte tracky jako přílohu, posílejte pouze odkazy ke stažení Vašeho tracku.

Nejlepší zaslané tracky budeme průběžně zveřejňovat na webu akce. Den před skončením soutěže spustíme veřejné hlasování a společně s odbornou porotou vybereme vítěze soutěže.

Výherci bude vydán digitální release Let’s Go Techno! hymn, track obdrží všichni djs hrající na párty Lets Go Techno! a přislíbeno vystoupení na jednom z připravovaných eventů v rámci celé ČR.

Kritéria hodnocení: (maximálně 25 bodů)
Zvuková kvalita – max. 5 bodů
Originalita – max. 5 bodů
Celkové zpracování – max. 5 bodů
Hodnocení veřejnosti – max. 10 bodů
 
Let’s Go Techno! tě zve na warm upy První informace o chystané akci Let's Go Techno!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Let’s Go Techno od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016