PARTYINFO

 

NU PAGADI

Datum konání:
06.02.2009 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Mikael Stavöstrand (myspace.com/mikaelstavostran, usa), Raganova (myspace.com/rgnv, sk), Shala (myspace.com/djshala), Craft (myspace.com/craftdj), Deivis (idj.cz/deivis), EliO
Info:
http://myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup 130 czk
Line-up:
21:00 EliO
22:30 Deivis
00:00 Raganova (live)
01:00 Mikael Stavöstrand (live)
02:30 Shala
04:30 Craft
06:00 end
 
 
Mikael Stavöstrand dalším hostem klubovky NU Pagadi
 
 
Po kratší odmlce je tu opět den, kdy se k nám v tichosti řítí party, která si od svého prvopočátku drží svoji nezaměnitelnou tvář. Po jménech jako Oliver Ho aka Raudive, Jacek Sienkiewicz, Felipe nebo Chaab k nám míří další z postav světové tech minimalové scény a to Mikael Stavöstrand se svým live setem. Narodil se ve Švédsku, ale podstatnou část svého uměleckého života tráví mezi Berlínem a L.A. Patří mezi zásadní postavy švédské elektronické scény pro svou jedinečnou interpretaci tech minimalové hudby spojené groove melodiemi a jemnými techno beaty.



Mikael začal s produkováním své hudby již v raných 90tých letech, ale ještě předtím byl součástí švédské industriální scény. Na jeho debutovém albu "Reduce" najdete mimojiné track "Vita 12", který se stal vůbec nejlépe prodávaným trackem labelu Force Inc. Do dnešního dne vydal přes 30 releasů a 19 alb a nespočet remixů, které jsou jednou z jeho nejsilnějších předností. Jeho tracky se objevují na velkém množství kompilací a nahrávek. Mikaelovo live vystoupení je velkým zážitkem a se svým live setem se objevuje snad ve všech prestižních klubech, fesivalech a akcích - od Tokya (Swedish Style) přes Berlín (Watergate, Panorama bar), Brusel (Fuse) až po Mexiko a Kanadu (Mutek). První únorový pátek vystoupí premiérově také v České republice a to na akci NU Pagadi, která se koná v klubu Perpetuum v Brně.

Druhým do pořadí, který se představí také se svým live setem, bude slovenský jednočlenný projekt Raganova, za nímž stojí Ján Ragan. Ten v současnosti žije v Bratislavě a je jedním z nejvzácnějších stavebních kamenů bookingu Leporelo.sk. Svoji vizi elektronické hudby vydává také na svém netlabelu Sologroove.com.

Support obstarají 3 brněnští DJs v čele již tradičně s rezidentem akce Shalou, který stojí nejen za projektem NU Pagadi, ale také za středečními večírky v klubu Perpetuum – MIDI, kam si zve pravidelně hosty z celé České republiky a nově i sousedního Rakouska. Druhým zástupcem bude Craft, který se v Brně prezentuje na mnoha parties. Jeho styl je přesně laděný oku i sluchu na čas zakončující party, takže jeho úkolem bude sebrat vám zbytky sil a zanechat ve vás pocit spokojenosti na cestu domů. Opening set si střihne, ač dlouholetý fanoušek taneční hudby, tak nováček na jejím poli, Deivis, se svým nezaměnitelným valivým deep minimal technem, které vás příjemně naladí a pozvolna rozhýbe.

Nezbývá než dodat důležité informace a to cena vstupenky, která bude 130,- na místě, ovšem dámy a slečny mají do 22h otevřené dveře zdarma. Další informace o party naleznete na webu myspace.com/nupagadiparty. Již teď se můžete těšit na nevšední zážitek, na který jste na NU Pagadi zvyklí.

myspace.com/mikaelstavostrand
myspace.com/rgnv
myspace.com/djshala
myspace.com/craftdj
idj.cz/deivis

sety:
Mikael Stavöstrand live @ PA Cologne 18/10/2008
Mikael Stavöstrand live @ Klick Klack klub 11/04/2008
Raganova live - Goovin 04/2008
Raganova live - Alkototabor 06/2008
Shala @ Christmas MIDI, Perpetuum 24/12/2008
Craft @Illusions, Mersey 28/11/2008
Deivis - Welcome

Mikael Stavöstrand live @ Tresor 12/1/2008



Raganova live @ Subclub 13/06/2008



Shala @ Magion, Fleda, 08/08/2008


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016