PARTYINFO

 

MECCAMIX ON TOUR

Datum konání:
16.01.2009 - pátek
Místo konání:
Jihlava - Disco Netopýr
DJs:
Neo, Looky, El-Jay, Nirthy
Popis:
start 22:00
 
 
Meccamix poprvé v Jihlavě v klubu Netopýr již dnes!
Nejlepší pravidelná klubová noc Meccy propukne již tento pátek v Jihlavě! DJ Neo představí své žhavé novinky z posledního alba, saxofonista a zpěvák E Jay ukáže proč se mu přezdívá český Jamiroquai, DJ Looky představí svůj „arrogant house“ a tanečnice Ibiza Diva poodhalí ty nejkrásnější půvaby. Proběhne tak zahřívací kolo ke 4.narozeninám Meccamixu 30.1. Více info zde!
 
MECCAMIX TOUR 2008 představuje to nejlepší z klubové noci Meccamix, která se koná každý měsíc v klubu Mecca za účasti těch největších mezinárodních hvězd. Meccamix je nejstarší a zároveň dlouhodobě nejpopulárnější nocí tohoto vyhlášeného pražského klubu. Meccamix Tour představuje velkolepou show s dekoracemi, tanečníky, performery, DJi, úchvatným zpěvákem a saxofonistou a celou řadou dalších překvapení.



Jako hlavní DJský host večera se představí DJ Neo (www.djneo.cz), který ve 22 letech vydal singl u nejslavnějšího amerického labelu Subliminal, o rok později své první autorské album, které v recenzi označil Xmag za nejlepší české taneční album všech dob. Dnes má za sebou nespočet remixů, 7 alb, 2 nominace na české Grammy a ve studiu se potkává s takovými veličinami světové house music, jakými jsou Jocelyn Brown, Soraya nebo Tara McDonald.



Dj Looky je plný energie, kterou s radostí předává ve svém setu všem přítomným. Nelze zařadit do jednoho stylu, neboť si z každého vybere jen to, co se mu líbí a co ještě zlepší atmosféru party, na které zrovna hraje. Vždy ze sebe vydá maximum a pro party people je ochotný udělat téměř cokoliv.
Ozdobou večera bude vystoupení zpěváka a saxofonisty El-Jaye, jehož improvizace a vystupování vás dostanou do varu. Ne nadarmo se mu přezdívá “český Jamiroquai”.



Další součástí Meccamix Tour jsou půvabné Ibiza Diva dancers, úchvatné tanečnice z Ibizy, které jsou zahaleny do vyzývavých brazilských kostýmů a svou show Vás nenechají v klidu ani na okamžik! Kromě hudebníků, tanečníků a dekorací nabídne Meccamix Tour také celou řadu dárků. Každý dostane volnou vstupenku na Meccamix do klubu Mecca v hodnotě 290,-Kč, časopis Mecca Magazine a pro prvních 100 navrch ještě CD.

To vše je Meccamix!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016