PARTYINFO

 

5 YEARS OF GREAT STUFF RECORDS WITH TOMCRAFT

Datum konání:
21.02.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tomcreaft, Rox & Romanes, Alma Gold
Popis:
start 22:00, vstup 250/350 czk, vip 690 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Již tuto sobotu v Mecce! Great Stuff Rec. Birthday Bash with DJ Tomcraft
5 Years Of Great Stuff Records With Tomcraft
V sobotu 21.02 se v Mecce již podruhé představí legendární hitmaker a evergreen Tomcraft, tentokrát na oslavě 5. narozenin svého mnichovského labelu Great Stuff Records, jeden z vedoucích labelů elektronické hudby, na kterém své skladby představili například GusGus, Mason, Jean-Claudes Ades, The Egg a Lützenkirchen. Bavorský DJ a producent Tomcraft vydal již tři alba a na svém kontě má bezpočet remixů pro takové velikány světové hudební scény jako jsou Depeche Mode, Pet Shop Boys, Dandy Warhol, Sonique či Simple Minds.
 


Tato spolupráce mu vynesla již tři ceny Dance Awards: Singl roku, nejlepší radio hit „Loneliness“ a také nejlepší album „MUC“. Jeho hitu Loneliness padla k nohám spousta evropských hitparád, včetně té britské. Jeho sety byly ke slyšení na festivalech Mayday, Love Parade, Energy, Nature One a stejně tak i v nejznámějších britských klubech The Gallery, Godskitchen, Tangled nebo Promise. Své DJské dovednosti předvádí i mimo Evropu, např. v Austrálii, Kolumbii, Japonsku či na Novém Zélandě.

Jako support večera se představí producentské duo Rox & Romanes (Mnichov, Plzeň, Praha), hrající mix electro-techna převážně z vlastní produkce a dále mnichovská Djka Alma Gold, která akci rozjede a zakončí svým nenapodobitelným setem z minimal techna. Na druhé stagei se můžete uvolnit při poslechu lounge a chillout hudby a minimalu. Jak sami už tušíte celá párty se ponese v mnichovském stylu, proto vytáhněte ze skříně bavorské kroje a přijďte si 21.02.09 zapařit na elektronickou “Volksmusik” do Meccy.

Vstupné do 23hod. 250,-, 350,-, VIP 690,-
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016