PARTYINFO

 

MECCAMIX PRESENTS LEE DAGGER

Datum konání:
27.02.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger a.k.a. Bimbo Jones (uk), DJ Neo, Macio & arrogant house by Looky & Fcuk.
Live: zpěvák a saxofinista “český Jamiroquai” – El Jay & okouzlující nová vokalistka Meccamixu Petra Infinity představí živě skladby jako „Tocame 2008“, „Chris Lake Changes“ anebo „Hesitate“
2nd stage - Fcuk & Looky
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, pozvánky a guest list do půlnoci, Decorations: obří nafukovací dekorace, bannery, Meccamix loga jako disco koule & nové Meccamix vizualizace, Performance: Ibiza Diva Dancers!
Line-up:
22:00 – 23:00 otevření
23:00 – 01:00 Macio
01:00 – 01:15 Looky & nová vokalistka Petra Infinity
01:15 – 02:15 Neo & El jay
02:15 – 02:30 Looky & nová vokalistka Petra Infinity
02:30 – 05:00 Lee Dagger a.k.a. Bimbo Jones (UK)
05:00 – ??:?? Looky & Fcuk presents “arrogant house”

2nd stage:

00:00 – 02:00 Fcuk
02:00 – 04:00 Looky
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Meccamix s Lee Daggerem zítra - last info & line up!
Lee Dagger v pátek na Meccamixu a v sobotu v Kolíně!
Meccamix - to je Neo, zpěvák a saxofinista “český Jamiroquai” - El Jay a nová vokalistka Meccamixu Petra Infinity, DJ Macio, ale hlavně jeho hlavní zahraniční host DJ Lee Dagger a.k.a Bimbo Jones. Lee má za sebou australské tour s Hed Kandi, ale hlavně byl nominovám pro letoční Miami Winter Music Conference v kategorii “nejlepší remixer”. Kromě pátečního Meccamixu zavítá v sobotu i do Starých Lázní v Kolíně. Více info zde!
 


LEE DAGGER – POSLEDNÍ NOVINKY:


Pro bližší informace o Leeho fantastických novinkách si zadejte Bimbo Jones na www.youtube.com.

- Jeho skladba „And I Try" vystoupala na první pozici v USA billboard top 100 dance chart!
- Lee je nominován pro letoční Miami Winter Music Conference v kategorii “nejlepší remixer”
- Právě spolupracuje s: Ting Tings, Christina Aguilera, The Killers, Empire of the sun, Pink, Kid Cundi VS Crookers, Just Jack, či Jaime Jay.
- Jeho nové album ‘Harlem 1 stop’ je nyní celé k dostání na www.beatport.com a itunes.



DIRTY DANCING SPECIALvs. MECCAMIX TOUR 28.2. 2009

DJs Tommy Rogers a Peet si pro vás připravili DIRTY DANCING SPECIAL vs. MECCAMIX TOUR! V sobotu 28.2.2009 si pozvali slavnou DJ Star z Anglie - DJe LEE DAGGERA z Londýna, jehož poslední vystoupení ve Starých Lázních v Kolíně v rámci Meccamix Tour versus Dirty Dancing zaznamenalo fenomenální úspěch! Leemu právě v těchto dnech vychází pod pseudonymem BIMBO JONES první sólové album a zároveň oslaví na Meccamixu své narozeniny!



Lee je jedním z nejvytíženějších britských DJs, producentů a remixérů současnosti. Pracuje např. pro FATBOYE SLIMA, MICHAELA JACKSONA, PAULA McCARTNEYHO, ANNIE LENOX, PINK, DEEP DISH a další hvězdy. Zároveň je oficiálním rezidentem jednoho z nejprestižnějších londýnských klubů - PACHA LONDON. Leeho styl charakterizuje nesmírná rozmanitost a pestrost. Určitě to není jenom house music, ale barvitý karneval nejrůznějších zvuků a prvků z rocku, funky, electro, ale i známých vokálových skladeb. Sečteno a podtrženo - neopakovatelný hudební zážitek a mejdan s rukama nad hlavou až do rána!




 
Meccamix s Lee Daggerem již tento pátek v Mecce!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016