PARTYINFO

 

MECCAMIX PRESENTS LEE DAGGER

Datum konání:
27.02.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger a.k.a. Bimbo Jones (uk), DJ Neo, Macio & arrogant house by Looky & Fcuk.
Live: zpěvák a saxofinista “český Jamiroquai” – El Jay & okouzlující nová vokalistka Meccamixu Petra Infinity představí živě skladby jako „Tocame 2008“, „Chris Lake Changes“ anebo „Hesitate“
2nd stage - Fcuk & Looky
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, pozvánky a guest list do půlnoci, Decorations: obří nafukovací dekorace, bannery, Meccamix loga jako disco koule & nové Meccamix vizualizace, Performance: Ibiza Diva Dancers!
Line-up:
22:00 – 23:00 otevření
23:00 – 01:00 Macio
01:00 – 01:15 Looky & nová vokalistka Petra Infinity
01:15 – 02:15 Neo & El jay
02:15 – 02:30 Looky & nová vokalistka Petra Infinity
02:30 – 05:00 Lee Dagger a.k.a. Bimbo Jones (UK)
05:00 – ??:?? Looky & Fcuk presents “arrogant house”

2nd stage:

00:00 – 02:00 Fcuk
02:00 – 04:00 Looky
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Meccamix s Lee Daggerem zítra - last info & line up! Lee Dagger v pátek na Meccamixu a v sobotu v Kolíně!
Meccamix s Lee Daggerem již tento pátek v Mecce!
Jak tomu již na Meccamixu bývá zvykem, zhruba jednou za půl roku nás navštíví nejoblíbenější zahraniční DJ Meccamixu - Lee Dagger. Nebudou chybět ani další atributy Meccamixu - nový rezident Meccamixu a král české house music - DJ Neo, zpěvák a saxofinista “český Jamiroquai” - El Jay a nová vokalistka Meccamixu Petra Infinity, rezident DJ Macio a strůjce stylu “arrogant house” DJ Looky a fešák DJ Fcuk! Ibiza Diva, obří nafukovací Meccamix dekorace, stříbrné konfetovače, které se na vás posypou celou noc. Více info zde!
 


P.T. PETRA INFINITY (NOVÁ REZIDENTNÍ VOCALISTKA MECCAMIX TOUR 2009)


Petra, nová rezidentní zpěvačka Meccamix Tour 2009, je členkou populární taneční skupiny INFINITY. Petra je nezastavitelná dračice a showmanka, ve které se její taneční temperament a fakt, že je profesionální tanečnicí, jen těžko zapře. Její dráždivá vystoupení a odvážné choreografie dávají naplno vyniknout jejímu nezaměnitelnému sex appealu. Její singly pravideně bodují v hitparadách českých radií jako je Evropa 2 a skladba „Get to Know“ se dokonce objevila na světově proslulém rádiu rádiu MINISTRY OF SOUND!



Leeho nové album BIMBO JONES skóruje jak v Evropě, tak v Americe. Lee je jedním z nejvytíženějších britských DJs, producentů a remixérů současnosti. Pracuje např. pro FATBOYE SLIMA, MICHAELA JACKSONA, PAULA McCARTNEYHO, ANNIE LENOX, PINK, DEEP DISH a další hvězdy. Zároveň je oficiálním rezidentem jednoho z nejprestižnějších londýnských klubů – PACHA LONDON. Leeho styl charakterizuje nesmírná rozmanitost a pestrost. Určitě to není jenom house music, ale barvitý karneval nejrůznějších zvuků a prvků z rocku, funky, electro, ale i známých vokálových skladeb. Sečteno a podtrženo - neopakovatelný hudební zážitek a mejdan s rukama nad hlavou až do rána! DJ Neo, nejúspěšnější DJ a producent za hranicemi ČR, se dokonale zabydlel v křesle krále Meccamixu. Jeho první autorské album označil Xmag za nejlepší české taneční album všech dob. Dnes má za sebou nespočet remixů, 7 alb, 2 nominace na Grammy a ve studiu se potkává s takovými veličinami světové house music jako Soraya, Tara McDonald a s nejuznávanější houseovou zpěvačkou světa, Jocelyn Brown, natočil společný videoklip. Ani v únoru nedostanete příležitost si vydechnout - to vše je Meccamix!



VOLNÉ VSTUPY, POZVÁNKY & GUEST LIST PLATÍ DO PŮLNOCI – DOPORUČUJEME PŘIJÍT S DOSTATEČNÝM PŘEDSTIHEM!
VSTUP: 290 Kč & VIP : 990 Kč / ZAČÁTEK 22:00 / PŘEDPRODEJ 250 Kč: www.ticketstream.cz & www.ticketpro.cz


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016