PARTYINFO

 

MEZZANINE

Datum konání:
13.02.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Central Station
DJs:
Roman Rosi, Kaik, Tomics
Info:
http://www.centralstation.cz
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Mezzanine v klubu Central Station
 
 
Dobrý den přátelé, dovolujeme si vás opět pozvat na tanečně-společenskou událost, která zaujme místo v dějinách naší SCÉNY příští pátek 13.2.2009 v útrobách nového, čistého, skvěle ozvučeného a originálně řešeného klubu Central Station (Sabinova 2, Praha 3 Žižkov).

Tento večírek jsme se rozhodli pojmenovat MEZZANINE a koncepčně bychom celou věc pojali jako takovou uvolněnou a hudebně rozmanitou sešlost, kde se budou bavit jak ti starší a pokročilí, tak Ti, kteří klubové parkety příliš často nevymetají.

MEZZANINE vzniká pod hlavičkou naší domácí partičky Bluesound DJs (Roman Rosi, Kaik & Tomics) a rádi bychom ho opakovali každé dva měsíce - pokaždé s jiným, pečlivě vybraným hostem. Pro úvodní díl jsme zvolili zkušeného hráče a vyjímečného sympaťáka DJe Rescua ze stáje Pure Rhytm. O kvalitách této posily by (mimojiné) mohl výmluvně hovořit fakt, že nedávno zahrál pro plnou hlavní stage v Roxy spolu se známým anglickým duem Layo&Bushwacka! Stručně řečeno - není to žádná vokurka :)

Uděláte nám velkou radost, pokud se Vy a Vaši přátelé dostavíte a pomůžete nám vybudovat určitou tradici, která by pak každé dva měsíce přinášela další a další vychytávky. Klub Central Station je rozhodně zajímavé místo a konečně taky nějaká alternativa k již zavedeným klubům. Zároveň pro nás toto bude naše hlavní společná aktivita, takže pokud chcete slyšet Bluesound Djs v natěšené formě a všechny pohromadě - měli byste přijít ;) Central Station nám do budoucna nechává hodně volné ruce a i dává prostor pro různé mimořádné akce (slevy na baru apod..), uvítáme i vaše náměty na budoucí hosty...

Zkrátka nechoďte furt tam, kam chodíte furt :) S náma je sranda, místo je to pěkný, pecky taky zahrajeme a s přibývající hodinou to bude pěkná jízda :) Takže na MEZZANINU, na novém mejdanu, na viděnou!

Vaši, Bluesound DJs

PS: Rádi bychom poděkovali Jakubovi Koláříkovi za originální flyer, za logo a za trpělivost s náma :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016