PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
14.02.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Unit
Live:
Sanytch (by), Insect Elektrika.Exe, Radioactive Tunes
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 - 23:30 Unit
23:30 - 00:30 Radioactive_Tunes live!
00:30 - 02:00 Sanytch live!
02:00 - 03:30 Insect Elektrika live!
03:30 - 05:00 Insect.EXE live!
05:00 - ??:?? Munaki.EXE semi-live!
 
 
Sobotní Bubbles Minimal Night
Valentýnské bublinky, večer pro zamilované a zároveň pro milovníky neohrané svěží muziky. Konečně nastává příležitost zalézt do šatníků a vytáhnout různé červené a růžové věci poseté srdíčky! Všichni, kteří tak udělají, budou mít vstup minimálně dvakrát volnější, než ti ostatní. „Bubbles minimal night live! edition“ Tento díl je zaměřený převážně na umělce vystupující live! Hlavním aktérem je Běloruský producent Sanytch.
 
Sanytch se narodil v Minsku, kde i vyrůstal. Již od malička byl fanouškem moderní elektronické hudby. Po té se před šesti lety rozhodl vrhnout do vlastní produkce. Před rokem a půl se vrhl do vystupování live! Pořídil si první sampler a už to jelo. Jeho vystoupení má spíše charakter koncertu, posluchači si mohou vychutnat každý track od začátku až do úplného konce.

www.myspace.com/sanytch

Dále objev české scény: Radioactive_Tunes je dvoučlenný projekt z malého městečka na severu Čech. Oba členové působili jako DJ‘s od roku 2001, za tu dobu stihli získat nemalé zkušenosti, jejich myšlenky ale stále mířili do vln vlastní tvorby. Tuto myšlenku naplnili s příchodem projektu RT, kde se snaží prezentovat elektronickou hudbu, přičemž se nechtějí zaměřovat pouze na jeden styl, ale na celou škálu elektroniky. Nikdy není jisté s čím přijedou a co ten večer zrovna budou hrát. Kluci nejsou příznivci opakovaného vystoupení, proto pokaždé můžete slyšet něco nového

www.myspace.com/radioactivetunes

Další zajímavostí večera bude rozhodně rozložení IE do tří částí. V první části uslyšíte Insect Elektriku live! V druhé části zůstane jeden člen IE, ke kterému se přidá Exler a v třetí části zůstane Exler, ke kterému se přidá druhý člen IE pan Munaki.

www.myspace.com/insectelektrika

Začátek akce rozproudí jeden Boss Mojí Můzy DJ UNIT.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016