PARTYINFO

 

SVOJŠICE 2009

Datum konání:
26.06.2009 - pátek
Místo konání:
Svojšice - přírodní areál
DJs:
Dave Clarke (uk), Christian Smith & John Selway (uk/usa), Mark EG (uk), Toky live, Elektrabel live, Džejár, Lord Space, Béla En (opening set)
nestea jungle tent - Matrix & Futurebound (uk), Koogi, 2K vs Sweg, Ghonzales, Perfect Squaddrumm
house floor - Chris Kaeser (fr), Chris Sadler, Dan Cooley, Michael C, Aiffel vs Paco, Maria.N
Info:
info@dcpromo.cz
Popis:
vstup předprodej 350/400 czk
Line-up:
FINLANDIA VODKA MAIN STAGE:

19:00 Béla En (opening set)
21:30 Lord Space
22:30 Elektrabel Live
23:15 Džejár
00:15 Christian Smith & John Selway /SWE & USA
02:30 Dave Clarke /UK
04:00 Toky & special live performance /SK
05:30 Mark EG /UK
07:00 End

NESTEA JUNGLE TENT:

19:00 Perfect Squaddrumm
21:30 2K vs Sweg
23:30 Koogi
01:00 Matrix & Futurebound /UK
04:00 Sayko
05:30 Ghonzales
07:00 End

KISS RADIO HOUSE FLOOR:

19:00 Maria.N
21:30 Dan Cooley
23:30 Chris Sadler
01:30 Chris Kaeser /FR
03:30 Michael C
05:30 Aiffel vs P@co
07:00 End
 
7 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Svojšice již v pátek! - last info a časový line up
Už jen pár dní a Svojšický areál zažije naposledy festival Svojšice tak, jak ho už deset let znáte. V pátek 26.června vás čeká velká oslava desátého výročí a zároveň loučení s technem na hlavní stagi. Máme pro vás poslední důležité informace, jejichž prostudování určitě doporučujeme. Jedna podstatná změna je v organizaci vchodů, které budou umístěny jinak, než jste byli zvyklí. Nejlépe je vše vidět na podrobném plánku. Vše další čtěte níže.
 


SVOJŠICE 2009

Svojšice u Přelouče, Pardubický kraj
Jak se tam dostanete: zde
Otevřeno v 18.00 hodin
Start v 19.00 hodin
Konec nejpozději v 07.00 hodin
Zákaz vnášení drog, zbraní, vlastního pití a jídla.
Po celou dobu konání festivalu platí zákaz vycházení z areálu.
Při porušení pozbývá vstupenka platnosti.
Zákaz vstupu mladším 16 let!
Na akci je záchranný dozor.

Prosíme o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení.

Areál:
Také areál, jenž se otevře v 18:00, doznal změn pro co největší pohodlí (kalbu) všech, ale to už poznáte sami na místě. V pátek by už mělo dopršet a být příjemně teplo. Kdyby ještě sprchlo, tak vám jako úkryt psolouží obří grandsupport na hlavní stagi a dva velké jungle a house floor stany. Podrobná mapka je tady.



Vstupenky:
Do pátečního odpoledne máte možnost pořídit vstupenku za 450,-Kč včetně poplatků v síti Ticketportal a v několika dalších předprodejních místech. Kompletní seznam předprodejních míst najdete na www.svojsice.cz. Na místě bude k dispozici 3.000ks vstupenek za 550,-Kč Uvedené ceny jsou včetně Dph.

Kyvadlová doprava:
První autobus odjíždí z pardubického autobusového nádraží v 17:00 a pak v půlhodinových intervalech. Autobusy odjíždí z "nultého" nástupiště uvnitř areálu hlavního autobusového nádraží v Pardubicích.

První autobus ze Svojšic odjíždí v 6:00 a pak v půlhodinových intervalech. Autobus bude přistaven na příjezdové komunikaci u areálu Svojšice (na horním VIP parkovišti-u prodeje vstupenek na místě).

Autobus do Mělic odjíždí v 8.00 ráno a pak každou další hodinu.Autobus bude přistaven na příjezdové komunikaci u areálu Svojšice (na horním VIP parkovišti-u prodeje vstupenek na místě).

Využívejte pouze tyto autobusy, za ostatní dopravce neneseme žádnou odpovědnost. Cena každé jednotlivé jízdy je 30,- Kč za osobu (prosím mějte připravené drobné).

Začátek, konec a sobotní program:
Brány areálu se otevřou v 18.00 hod.
Hudební produkce odstartuje v 19:00 hod.
Konec je naplánován na 7:00 hod. V sobotu ráno. Pro všechny je zde připravena možnost přesunout se na nedaleké písáky Mělice a pokračovat v mejdanu až do nedělního rána. Informace o Maddox open airu najdete zde.

Počasí:
To si všichni přejeme co nejlepší a podle prvních předpovědí by mělo být hezky, kolem 23 stupňů a už by nemělo pršet. V případě nečasu je připraveno přístřeší pro 2000 - 2500lidí.

Občerstvení:
Chlazené nápoje a stánky s občerstvením budou k dispozici v celém areálu. Letos jsme opět připravili 2 obří bary o rozměrech 400m2, ve kterých bude možnost koupit veškeré alko i nealko. Vše bude připraveno pro vaše nejpohodlnější odbavení. K dispozici bude i pestrý sortiment jídla.

Osobní prohlídka, akreditace, výherci a ostatní:
Každý návštěvník festivalu Svojšice se při vstupu podrobí osobní prohlídce, která je zaměřena na nebezpečné věci jako jsou zbraně, nože a podobně. Dále je do areálu přísný zákaz vnášení drog a vlastního pití a jídla. Pokud si něco z výše uvedených věcí vezmete sebou, nechte to v autě. Osobní prohlídce se při vstupu musí podrobit každý návštěvník včetně hostů a partnerů festivalu. Osobní prohlídka je nutná pro bezpečí nás všech. Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Tyto se vydávají pouze oproti občanskému průkazu. Pořadatelé si dále vyhrazují možnost kontroly občanského průkazu z důvodu navýšení věkového průměru nad 16 let.

Na akci je přísný zákaz vnášení drog, zbraní, vlastního pití a jídla. Po celou dobu akce platí zákaz vycházení. Při pořušení pozbývá vstupenka platnosti.

Zákaz vstupu mladším 16-ti let. Pořadatelé si vyhrazují možnost kontroly Občanského průkazu. Alkohol mladším 18-ti let neprodáváme.

Každý návštěvník party včetně partnerů festivalu se musí podrobit osobní prohlídce, která slouží k zamezení vnášení nepovolených látek a věcí na festival. Je to pro bezpečnost nás všech. Prosíme návštěvníky festivalu o dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení.

Na festival dohlíží bezpečnostní agentura, dobrovolní Hasiči a Zdravotníci. Prosím dbejte jejich pokynů. Posíleny jsou i hlídky Policie ČR.



AFTERPARTY:
Stejně jako loni, i letos jsme pro vás ve spolupráci s Maddox open air připravili i sobotní program, který minulý rok navštívilo 2000 lidí. Tudíž máte možnost zakalit a užít si večerní open house mejdan, sportovně se vyřádit a nebo si jednoduše zarelaxovat na krásných písečných plážích Mělických písníků.

Mělice jsou od Svojšic vzdálené přibližně 15km. V 8.00 hodin ráno bude odjíždět autobus do Mělic. Můžete si odpočinout u vody, schrupnout si a od 14:00 až do neděle do rána vás čeká super program. Připomínáme, že večer zahrají například Chris Kaeser (Fr), Chris Sadler nebo Džejár vs Roger Venzent.

Virtuální svět festivalu Svojšice na: www.svojsice.cz
 
Smith vs. Selway – mistr se ptal mistra Svojšice naposledy jak je znáte: pozveme vás ve Frisbee na Óčku Svojšice za 14 dní - startuje série warm upů! Svojšice 2009 - novinky na letním webu Svojšice 2009 představují kompletní techno stage Změna v line upu, Matrix & Futurebound potvrzen! Svojšice budou opět pokračovat i v sobotu Mimozemšťan přistane na Svojšicích 2009 Kouzelník Chris Kaeser na Svojšicích 2009! Léto na novém webu festivalu Svojšice Další démon potvrzen na Svojšice 2009 Christian Smith a John Selway na Svojšicích 2009 Svojšice 2009 News - Festivalový zpravodaj Svojšice 2009: Dave Clarke potvrzen a předprodeje spuštěny Svojšice 2009 - Naposledy, jak je znáte...

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Svojšic od Čéši – Waiting for the rain Videa ze Svojšic od Smolldysse
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016