PARTYINFO

 

TECHNASIA - B-DAY DŽEJÁR

Datum konání:
21.03.2009 - sobota
Místo konání:
Soběslav - Paluba
DJs:
Toky, Džejár, Jay Beck, Lord Space, Wetrix, Pluge
Info:
http://www.dravonfoto.cz...
Popis:
start 22:00, vstup 99 czk
Line-up:
21:30-23:30 Jay Beck
23.30-01:00 Džejár
01:00-03:00 Toky
03:00-04:00 Lord Space
04:00-06:00 Wetrix + Pluge
 
 
Toky: "Štandardne"
Toky je bezpochyby techno legendou. Slovenský producent a DJ překvapuje nejen častou změnou image, ale zejména vždy originálním zvukem. Co je však "štandardne" je jeho výmluvnost. Udělat s ním rozhovor tedy není snadné, podívejte se, jak si s tím poradil Koyot Vilda. 
 
Ola, jak to jde? Toky, ty si taková šedá techno eminence, moc toho o sobě ven nevypouštíš. Možná ti to ani není příjemný dělat nějaký rozhovory. Mě to tím pádem dost stěžuje situaci, ale děkuju, žes přijal. Co tě vůbec přimělo nám to odkejvat? Džejárova intervence? :)

Áno



Zajímalo by mě co ti teď zabere nejvíc času? Máš čas taky na odpočinek? S kým trávíš svoje volný chvíle? Nechci šťourat do soukromí, jen sem zvědavej, jestli si, podobně jako Džejár, takovej techno-taťulda. (nevhodný? Vymaž! :)

Najviac v štúdiu a potom hory.

A co to cestování spojený s hraním? Nejseš ještě v Čechách tak pečenej vařenej, že bys přemejšlel o nějakým přechodným bydlišti? Víš, nějakou garzonku, že bysme ti našli dyžtak někde v Ostravě… (nevhodný? Vymaž! :)

Áno, ale iba na STODOLNÍ.

Není mi známo, že by ses nějak angažoval v pořádání takových akcí jako Christmas Party, neřkuli velkých letních festivalů. Podílíš se nějak „zákulisně“ na přípravách a organizaci? Jak je to vlastně s tebou a tvými promotérskými ambicemi? Děláš akce komplet nebo spíš „jen“ hraješ?

Zvolil som hranie a produkovanie.

Jak sis vlastně užil tu poslední Christmasku v pardubickém Elku, kde jste byly opět bok po boku s Džejárem?

Štandardne.

Jak je možný, v současnosti, kdy se může zdát, že tenhle druh zábavy už tolik lidí neláká, že se dá pořád udělat mejdan v takovýmhle stylu? Máš nějakej recept?

Pamatuju jedny z prvních našláplých akcí, né-li první, třeba právě z pardubického Elka (CJ Bolland and MC Screen, atd.), kdy atmosféra byla výborná, nepopsatelná.

Myslíš, že tohle je v dnešní době vůbec opakovatelný? Nepociťuješ někdy cosi jako „úpadek“ či „vyčpělost“ a okoukanost techno scény i tanečních akcí jako takových? Asi je to přirozený, ne? Možná jen v konfrontaci s mejdany před deseti lety je nostalgie trochu na místě… Jak to vnímáš ty?

Tak určite, ale ľudia sa stále chcú zablať. Aj to, čo je dnes sa Ti za za 10 rokov. Bude zdať nostalgické.
 
Na Jihu se chystá další Technasia (tehdy a tehdy), kde byste měli jako headliners figurovat ty a Džejár. Ta Vaše poslední show na tomtéž místě se ovšem taky náramně vydařila. Do dnes kolujou okolím blat neuvěřitelný a úsměvný historky. Zapsala se ti tahle klubovka, respektive jih Čech (lokální patriotismus můžeme vynechat :), nějak do paměti?

Hlavne baby.

Jinak mám takovej pocit, že do Soběslavi asi budete muset (a ty obzvlášť) dorazit v přestrojení. Tady jak se profláklo, že má dorazit Džejár a Toky, tak všechny hotýlky a pensiony zabedňujou vokna, měněj zámky a dávaj mříže a petlice. Jako Paluba ta to snad vydrží, tam se o povodních pařilo, dokud nesahala voda po první zásuvky, ale obyvatelstvo se bouří :) Dá se očekávat zase taková smršť? (tyhle otázky typu “na co se můžem těšit?“ mě taky nijak zvlášť neberou ale tak víš co. Na co se ptát? Je tajemnej :) Má cenu se ptát jestli hraje jen z gramců nebo i digitál? Asi ne, ne?! Dyžtak poraď, dáme to do kupy )  

Necháme tomu voľný priebeh.

Už padla zmínka o Džejárovi. Jak jste se vůbec dali takhle do kupy?

Jednoducho. Jeden z mála promotérov, který sa snaží dať ľuďom najlepší program, najkvalitnejšie technické zabezpečenie a…

Občas překvapíš výrazným lookem. Na tej christmasce si mi připadal jak mladší bratr Petera Nagyho se svým andílkovsky kudrnatým blond páčem. Nechystáš nějakou kreaci i na Technasii?

Nechaj sa překvapit.

No, každopádně jsem moc zvědav co si na nás na Technasii přichystáte a jak to celý dopadne. Já děkuju za rozhovor. C U there! Máš ty ještě něco co bys dodal za sebe?

Ty musíš tam prísť!
 
Džejár oslaví narozeniny na Technasii v soběslavské Palubě

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016