PARTYINFO

 

LIMITED EDITION

Datum konání:
27.02.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Jerry, Carrasco, Craft, K.I.F.L.I, Pavel Faktor
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
22:00 - 23:30 Carrasco
23:30 - 00:30 Craft
00:30 - 02:00 Jerry
02:00 - 03:30 Pavel Faktor
03:30 - 05:00 K.I.F.L.I
05:00 - ??:?? b2b
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Limited Edition s Jerrym v Pekelným baru
Limited Edition v Pekelným baru
 
 
Poslední páteční večer v únoru - 27.2.2009 - bude v Pekelným baru patřit party LIMITED EDITION. Jak už její název naznačuje, půjde o akci výjimečnou, úplně novou a hlavně s tím správným techno nábojem. Je to první společný projekt djů K.I.F.L.I.ho a Pavla Faktora. O obou z nich jste určitě již slyšeli: K.I.F.L.I. - pražský dj, který se představil v mnoha klubech po celé ČR. Se svojí úspěšnou nocí AMBIENCE, plnou zajímavých hostů, navštívil kluby jako Liquid, Autonomie apod. V současné době se věnuje pořádání open-air festivalu Route 333, který se stále více dostává do povědomí českých partypeople.



Talentovaný dj Pavel Faktor patří k mladé krvi české djingové scény. Na akcích nejčastěji hraje progressive a tech-house, v poslední době však začíná tíhnout k technu, které ho v mládí značně ovlivnilo. Proto nemůže být special guestem tento večer nikdo jiný než legenda české techno scény, dj Jerry. Tento brněnský dj stojí za gramofony už bezmála dvacet let. Od r. 1993 jako rezident největšího kulturního a zábavního centra zábavy v Evropě - v Boby centru (až do roku 2000). Jerry není pouze vynikající dj, ale i promotér jedné z prvních tanečních akcí v Brně. Přivezl sem hvězdy jako Marusha, Mijk van Dyjk, Paul van Dyk a jiné. V roce 1995 je techno na vzestupu a Jerry si získává stále více a více příznivců. O 4 roky později začíná pořádat jednu z největších a neúspěšnějších akcí dneška, party Apokalypsa.

O support se postará dj Craft. Tento dj podlehl kouzlu elektronické hudby poměrně nedávno. Ale i za těch pár let už si zahrál na velkých parties jako Elektra, E-motion či Recapitulation. Jako poslední stojí za zmínku dj Carrasco, který svým osobitým undeground stylem oslovuje stále více posluchačů a to nejen v Praze. Určitě se máte na co těšit. Pořádná smršť beatů vás bude provázet až do ranních hodin! Vstup samozřejmě free, start ve 22!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016