PARTYINFO

 

MIDWEEK VIBRATION

Datum konání:
04.02.2009 - středa
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Pavel Faktor, Psychomatic (sk), Franke
Popis:
vstup zdarma
 
 
Midweek Vibration @ Pekelnej bar
První únorová středa bude opět patřit party Midweek Vibration. A tentokrát opět s trošku jiným soundem. Samozřejmě pro vás opět zahraje dj Pavel Faktor (booking.djshop.cz), rezident této zatím ještě mladé středeční noci. O jeho talentu se přesvědčilo už mnoho z vás, zejména dříve na pravidelné nedělní Sunday Night Fever party. V jeho setech, sestavených zejména z progressive-tech-houseových desek, je znát jeho velký cit pro precizní mix. Jeho techniku hraní ocenilo mnoho zkušených djs, kteří hrají mnohem déle než on. 
 
Vedle Pavla se již podruhé představí DJ Psychomatic - slovenský dj, momentálně žijící v Čechách, spoluzakladatel bookingu 5000Hz a organizátor rezidentní noci Save the vinyl, která se představila v mnoha klubech především na středním Slovensku. Psychomatic své sety přizpůsobuje prostředí ve kterém hraje, nejčastěji se však pohybuje v rovině mezi housem a technem.

Jako special guest se premiérově v Pekelným baru představí Dj Franke (djfranke.com). Tento liberecký dj se pohybuje na pražské taneční scéně již nějaký ten pátek. Ať už jako host na mnoha parties nebo jako rezident akcí BassWave Attack nebo Inkubator. V poslední době se objevuje na akcích projektu ETA, za kterým stojí dj Goldstar. Můžete ho slyšet i na open air festivalu Summer session, jehož rezidentem je od roku 2005. Jeho sety jsou plné energie a dynamiky, velký důraz klade především na jejich vývoj, takže určitě nenechá v klidu nikoho z vás. V Pekle vám nabídne ty nejnovější lahůdky ze současné techno a minimal scény.

Takže, středa, tentokrát v trošku svéráznějším a energičtějším duchu, a k tomu ještě panák vodky k energy drinku Effect zdarma! Vstup samozřejmě taky free!
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016