PARTYINFO

 

AVENUE

Datum konání:
07.02.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Matamar Project, Petr Hauz, Alexx Van Den Berg, Andrew Mallet
Popis:
vstup zdarma
 
 
Avenue Party v klubu Pekelnej bar již tuto sobotu
Již tutu sobotu 7.2.09 se do klubu Pekelnej Bar v Praze na Andělu vrací oblíbená noc Avenue, která se od nového roku představuje v novém kabátku! Dříve jste byli zvyklí se setkávat s touto nocí pravidelně každé pondělí a jednou za čas na speciálním sobotním díle, ale od této soboty se s party Avenue budete setkávat pravidelně jednu sobotu za dva měsíce!
 
A kdo že se Vám představí tentokrát? Samozřejmě jako vždy nebudou chybět residenti této akce a to charismatické djs duo MATAMAR (Mark Airman & Mata C), které jste loni mohli slyšet na mnoha prestižních akcích po boku špičky české, ale i světové scény a za vše mluví i jejich hraní na jubilejním díle halové party Apokalypsa.



Dále nebude chybět dj, který se po boku tohoto dua objevuje čím dál tím častěji a sklízí velmi kladné ohlasy a to Petr Hauz z bookingu LOT Music a těšit se také můžete na speciální back2back show, kterou vám naservírují djs Alexx Van Den Berg a Andrew Mallet.

A na co se můžete těšit dále? Jak je již zvykem na party Avenue panuje vždy velmi příjemná atmosféra a tentokrát tomu jistě nebude jinak – zpříjemňovat Vám ji zajisté bude kromě djs také speciální Avenue drink, který si i v novém roce ponechal svoji příznivou cenu 79 kč!

Pokud se ptáte proč měníme barvu ze zelené na modrou, odpověď je jasná – jdeme s dobou stejně tak jako naše Policie a chceme působit "více profesionálněji, důstojněji a seriózněji":)

Další příjemnou změnou je, že se od nového roku v klubu Pekelnej Bar již o víkendu neplatí žádné vstupné, takže finanční krize Vašich peněženek se bát nemusíte!:)

Těšíme se!

Více info:
www.matamar.com
www.myspace.com/matamar
www.facebook.com
www.pekelnejbar.cz

Avenue on Facebook
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016