PARTYINFO

 

ECLECTICA

Datum konání:
31.01.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
Kay Suzuki (uk/jap), Betterfly, Blue, Tall
Info:
http://www.eclectica.cz
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Kay Suzuki zahraje tuto sobotu v Akropolis
V sobotu 31. ledna vystoupí na malé scéně DJ a producent Kay Suzuki. Do Prahy zavítá poprvé na pozvání Eclectica Crew a kladenských Cabaret Maňána. Jak bývá zvykem, můžete čekat směs polámaných rytmů i rovných beatů s vlivy africké, latinské i klasické jazzové scény. Večer otevřou DJ Betterfly, Blue a Tall.
 
V Londýně žijící japonský DJ a producent vyrůstal obklopen černou hudbou, v rodném Japonsku ještě stihl založit skupinu Samurai Funk a hrát v tamních barech. Pak se vydal do Londýna, kde hudbu i studoval, ale hlavně se díky své nezkrotné aktivitě propojil s tamní afro-londýnskou komunitou a jejich hnutím futuristické černé hudby Co-Op (nyní Co-opr8) [čti: ko-operejt].

Future Jazz, brokenbeat, afrostep, jazzy house nebo nu-soul hraje v londýnských klubech jako DJ ve společnosti Bugz In The Attic, IG Cultura, Domu, Simbada, Ceramica a dalších. Na labelu Coopr8 přispěl dvěmi skladbami na jejich zatím poslední kompilační album Our Music Our Culture. Futuristické hudební fúze představuje i na své rezidentní noci Bipolar a na stejnojmenném labelu vydal v licenci Afronaughtovu londýnsko-portorikánskou kompilaci Hecho En Casa (obsahuje i jeho remix pro portorikánce Brokiho) a zmiňovanou kompilaci labelu Co-opr8.

Kay Suzuki web:
www.myspace.com/kaysuzukimusic
www.bipolar-hq.com
i.coopr8.net

Party web:
www.eclectica.cz
www.myspace.com/cabaretmanana
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016