PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
23.02.2009 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Lillou, Blond, Lana
2nd stage - Sirius & Funkin & Kan-Jacca
Live:
The Roads
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
The Roads pokřtí v Roxy svou novou desku
Po třech letech od svého založení přicházejí pražští The Roads s první deskou, kterou pokřtí v pondělí 23. února v pražském klubu Roxy. Release party začíná v 19.30h a vstup je zcela zdarma.
 
Kromě starších písní zazní tento večer kompletní playlist představované desky. Kmotrem alba se paradoxně nestane žádná zavedená ani ostřílená osobnost showbussinesu, ale mladá nadějná hvězda - Albert Černý, frontman kapely Charlie Staight, který se také sám ujme role předskokana.

Album bylo po dlouhých debatách o názvu pojmenováno eponymně – The Roads. Vznikalo během podzimu 2008 převážně ve studiu Bohdalec, mix proběhl v režii kytaristy Ondřeje Skoumala a o mastering se postaral Jiří Paška (aka Ecson Waldes) ve studiu Biotech.

Na desce se nachází 12 skladeb, které jsou symbolicky i tematicky seřazeny tak, aby tvořili pomyslnou A a B stranu, jak tomu bylo na starých vinylech. „Naše deska je sestavena tak, aby působila jako celek, který odráží mnoho výrazových poloh. Je to spektrum od tanečně laděných rockových písniček přes apokalypticky monumentální balady až k veselým hříčkám,“ říká skladatel a klávesista Šimon Jelínek.

CD The Roads bude k mání ihned po slavnostním rozkrojení marcipánového dortu a návštěvnící koncertu si ho budou moci odnést domů za 190 Kč.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016