PARTYINFO

 

VOTVÍRÁK 2009

Datum konání:
12.06.2009 - 14.06.2009
Místo konání:
Milovice - letiště Milovice
Live:
Lucie Bílá, Michal David, Ewa Farna, Medvěd 009, Wohnout, Monkey Business, Buty, Žlutej Pes, Kreyson, Sto Zvířat, UDG, Argema, O5& Radeček, Skyline, Sunshine, Lunetic, Indy& Wich, Vec, Zverina, Pio Squad, more
Info:
http://www.votvirak.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Votvírák 2009 uveřejnil svůj kompletní program!
Votvírák 2009 chystá obrovské hudební překvapení
Největší multižánrový hudební festival Votvírák 2009 přinese i letos to nejzajímavější z české hudební a filmové scény.  Již tradičně představí tento nejvíce navštěvovaný  hudební festival více než přes 500 českých a slovenských účinkujících.  Mezi nejzajímavější  interprety akce bude jistě patřit mnohonásobná „Zlatá slavice“ Lucie Bílá, která se vůbec poprvé v životě představí tak početnému festivalovému publiku. Akce se letos koná 12. – 14. června 2009 a již tradičně otevře a odstartuje českou festivalovou sezónu.
 


O každého návštěvníka bude zcela výjimečně postaráno, nebude zde totiž chybět nepřeberné množství sportovního vyžití, bohatý doprovodný program, program pro děti, adrenalinový camp, filmový koutek Palace Cinemas, vytříbené občerstvení a catering z různých zemí světa. Na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích budou rozmístěny 4 hlavní stage, každá ponese své žánrové zaměření, diváci se mohou těšit na širokou škálu hudebních směrů. Příznivci hudby si přijdou na své, na Votvíráku  vystoupí jak rockové, folkové tak i popové kapely. Dramaturgie festivalu bude opravdu pestrá, dojde také na jazzrock, hip-hop, world music, DJ´s, dance nebo na koncertní verze světových muzikálů.

Pořadatelská agentura Votvírák s.r.o. vsází na tradiční vstupné zdarma, na bezpečné parkování zhruba pro 20 000 aut. V jednání je také vlaková a autobusová doprava linek přímo do centra Prahy.
Festival Votvírák zasáhne v roce 2009 díky své hudební rozmanitosti téměř všechny cílové skupiny obyvatel. Nejlépe na tom budou diváci od 15 – 45 let, pro které se připravuje neobvykle silný line-up. Pořadatelská agentura jedná pro další ročník s největšími špičkami českého i slovenského hudebního nebe.

Votvírák se může zaslouženě pochlubit zcela ojedinělou a nejvyšší návštěvností z četné nabídky českých hudebních festivalů. V roce 2008 akci navštívilo historicky rekordních 112 000 spokojených diváků.

Jedno je jisté, vstupné zdarma a kvalitní dramaturgické zpracování třetího ročníku akce, přivábí další zástupy tisíce hudebních nadšenců“,řekl Artur Kaiser producent festivalu.
 

Reporty

 
Videa z Votvíráku
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016