PARTYINFO

 

MECCAMIX ON TOUR

Datum konání:
07.02.2009 - sobota
Místo konání:
Brno - XXL
DJs:
Neo, Lafayette, Looky, El-Jay (zpěv/sax), Cuba 6, Krypta
Info:
http://www.discoxxl.cz
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 Cuba 6 vs. Krypta
22:30 Looky
00:30 Neo
02:00 Lafayette
04:00 Cuba 6 vs. Krypta
 
 
Meccamix poprvé tuto sobotu v klubu XXL s velkým bazénem v Brně!
Meccamix on Tour v brněnském klubu XXL
Po celorepublikově úspěšné párty Dirty Dancing s rezidenty pražského klubu Duplex, brněnský club XXL představuje další významnou ikonu české taneční scény a to party s názvem Meccamix. Meccamix je nejstarší noc pražské klubové královny Meccy. Tato noc slaví své úspěchy už několik let ve více než 30 českých klubech. Nabízí to nejlepší co česká housová scéna má a na pomoc si často bere posily z vyhlášených evropských klubů.
 


Meccamix
není jen pouhá noc s kvalitními dj´s ,ale je to moderní stylová show se vším všudy. K Meccamixu už totiž neodmyslitelně patří vždy nová a originální dekorace celého klubu, krásné a profesionální tanečnice v působivých kostýmech a v neposlední řadě i doprovodní hudebníci a vokalisti se zvučnými jmény.



V brněnském klubu XXL se 7. února představí párty Meccamix v nejkvalitnější bojové sestavě jaká pro tento večer může vůbec být. Hvězdou celého večera bude bezesporu housový boss DJ Neo, který aktuálně kraluje taneční scéně se svým novým albem s odvážným názvem Victory. DJ Neo jako hudební producent spolupracuje se zvučnými jmény jako jsou třeba Danni Minogue, Take That a Jocelyn Brown. Neovi budou sekundovat rezidenti klubu Mecca a opravdoví mistři svého oboru DJ Lafaytte a DJ Looky. Celý večer bude atmosféru v klubu XXL vyšperkovávat svým hlasem a saxofonem “český Jamiroquai” – El-Jay. Klub XXL do boje vysílá také i svou rezidentní útočnou pěchotu a to v sestavě DJ Cuba 6 a DJ Krypta. Není co už více dodat. Prostě přijďte do klubu XXL a prožijte noc s klubovou elitou, kterou nikde jinde nemají.

www.discoxxl.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016