PARTYINFO

 

MECCAMIX ON TOUR

Datum konání:
07.02.2009 - sobota
Místo konání:
Brno - XXL
DJs:
Neo, Lafayette, Looky, El-Jay (zpěv/sax), Cuba 6, Krypta
Info:
http://www.discoxxl.cz
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 Cuba 6 vs. Krypta
22:30 Looky
00:30 Neo
02:00 Lafayette
04:00 Cuba 6 vs. Krypta
 
 
Meccamix poprvé tuto sobotu v klubu XXL s velkým bazénem v Brně!
Bujaré oslavy 4. narozenin Meccamixu jsou za námi, ale Meccamix jede dál.. Nejlepší pravidelná klubová noc Meccy propukne již tuto sobotu v klubu XXL v Brně! DJ Neo představí své žhavé novinky z posledního alba, rezident klubu Mecca, DJ Lafayette si připraví salvu svých hitovek, saxofonista a zpěvák E Jay ukáže proč se mu přezdívá český Jamiroquai, DJ Looky představí svůj „arrogant house“ a tanečnice Ibiza Diva poodhalí ty nejkrásnější půvaby. Více info zde!
 


MECCAMIX TOUR 2008
představuje to nejlepší z klubové noci Meccamix, která se koná každý měsíc v klubu Mecca za účasti těch největších mezinárodních hvězd. Meccamix je nejstarší a zároveň dlouhodobě nejpopulárnější nocí tohoto vyhlášeného pražského klubu. V Mecce hráli již zahraniční DJové jako Tiesto, Armand van Helden, Bob Sinclar, David Morales, Deep Dish, Markus Schulz, Jaydee, Joost van Bellen, Junior Sanchez, Lisa Loud, Little Louie Vega, Martin Solveig, Milk & Sugar, Pete Heller, Roger Sanchez, Judges Jules, Darren Emerson, Felix da Housecat a stovky dalších. Meccamix Tour představuje velkolepou show s dekoracemi, tanečníky, performery, DJi, úchvatným zpěvákem a saxofonistou a celou řadou dalších překvapení.



Jako hlavní DJský host večera se představí DJ Neo (www.djneo.cz), který ve 22 letech vydal singl u nejslavnějšího amerického labelu Subliminal, o rok později své první autorské album, které v recenzi označil Xmag za nejlepší české taneční album všech dob. Dnes má za sebou nespočet remixů, 7 alb, 2 nominace na české Grammy a ve studiu se potkává s takovými veličinami světové house music, jakými jsou Jocelyn Brown, Soraya nebo Tara McDonald.

DJ Lafayette (www.djlafayette.cz)

Jeden z nejoblíbenějších djů současné klubové scény začínal hrát už ve svých 16ti letech v kladenském Během krátké doby měl možnost hrát v pražských klubech jako např. MECCA či DUPLEX. V roce 2002 přichází jedinečná, a dá se říct že zlomová, nabídka spoluprace s DAROU ROLINS na turné „Whats my name“. Na tomto turné měl Lafayette možnost prezentovat svůj hudební záběr a oslovit publikum po celé ČR a na Slovensku.

Mezi Lafayettovi další zlomové poslední úspěchy patří jeho nová residentní párty s názvem OPERA HOUSEO Lafayettových kvalitách svědčí i to že jako jediny český DJ vystupoval na světoznámých parties DEFECTED IN THE HOUSE A MINISTRY OF SOUND. Hrál po boku takových jmen jako jsou: TIESTO, ROGER SANCHEZ, DAVID MORALES, MARTIN SOLVEIG, MILK & SUGAR, JAYDEE, DISCOBOYS, COPYRIGHT, ANGEL MORAES, LISA LOUD, BEATFREAKZ, LEE DAGGER NEBO SHIK STYLKO . Lafayette je mistrem euforické nálady s vyjímečným citem pro hudební výběr. Každý jeho set vyniká nezaměnitelnou energickou atmosférou.

Dj Looky je plný energie, kterou s radostí předává ve svém setu všem přítomným. Nelze zařadit do jednoho stylu, neboť si z každého vybere jen to, co se mu líbí a co ještě zlepší atmosféru party, na které zrovna hraje. Vždy ze sebe vydá maximum a pro party people je ochotný udělat téměř cokoliv.
Ozdobou večera bude vystoupení zpěváka a saxofonisty El-Jaye, jehož improvizace a vystupování vás dostanou do varu. Ne nadarmo se mu přezdívá “český Jamiroquai”.



Další součástí Meccamix Tour jsou půvabné Ibiza Diva dancers, úchvatné tanečnice z Ibizy, které jsou zahaleny do vyzývavých brazilských kostýmů a svou show Vás nenechají v klidu ani na okamžik!

Kromě hudebníků, tanečníků a dekorací nabídne Meccamix Tour také celou řadu dárků. Každý dostane volnou vstupenku na Meccamix do klubu Mecca v hodnotě 290,-Kč, časopis Mecca Magazine a pro prvních 100 navrch ještě CD.

To vše je Meccamix!
 
Meccamix on Tour v brněnském klubu XXL

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016